Онлайн запитване за цена на самолетен билет

Летище Залцбург В.А.Моцарт - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ЗАЛЦБУРГ - В.А.МОЦАРТ (SZG)

Международно летище Залцбург - В.А.Моцарт (Salzburg International Airport, на немски: Flughafen Salzburg - Wolfgang Amadeus Mozart) е с IATA код: SZG. Летището носи името на австрийския композитор Волфганг Амадеус Моцарт, който е роден в Залцбург. To e второ по големина от летищата в Австрия, след летището във Виена (VIE). Oбслужва четвъртия по големина град в страната и представлява въздушна врата за най-известните ски курорти на Австрия.

Аеропортът е на 3км. от Залцбург и на 2км. от австийско-германската граница. Летището е открито на 16.08.1926г. За щастие по време на Втората световна война остава не засегнато. През 1958г. е пусната в експлоатация кулата му, а през 1966г. се сдобива с нов терминал. Летище Залцбург (SZG) притежава една писта и два терминала с 26 гишета за чекиране.

Услугите на летище Залцбург (SZG) обещават приятен престой на пътниците с бюро за информация, банка, банкомати и обмени бюра, за храна и напитки се грижат ресторанти и кафенета с изглед към пистата, магазини за бижута, часовници и сувенири предлагат богато разнообразие от артикули. На летището може да намерите също и офиси за коли под наем. Списъкът се допълва с услугите за интернет, с всички удобни съоръжения за хората с увреждания. Вътрешни и външни паркинги предлагат 1900 паркоместа, като първите 30мин. са безплатни.

Достъпът до и от летище Залцбург (SZG) се осъществява с обществен транспорт - автобуси и тролейбуси. С автомобили по магистрала А1-В1, от Германия по магистрала А8. За пътуване по магистралите се снабдете с винетка от граничните пуктове. За да се избегнат задръствания понякога се въвеждат ограничения на автомобили и се пропускат само с регистрация. Напоследък  се развива и тенденцията за пътуване по велосипедната алея. До и от летището пътуват таксита и влак до залцбургската гара.

Име на летището: Salzburg International Airport - Wolfgang Amadeus Mozart
IATA код: SZG
Адрес: Innsbrucker Bundesstrasse 95, 5020 Salzburg Austria
Терминали: 2
Най-близки градове: Залцбург (3 км)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
банкомат         
ресторант         
безмитен магазин         
паркинг         
коли под наем         
поща         
Wireless (Wi-Fi) интернет зона

 

ЗАЛЦБУРГ - ВОЛФГАНГ АМАДЕУС МОЦАРТ - ИЗЛИТАЩИ /Departures/ и КАЦАЩИ /Arrivals/

Flight information is provided by FlightStats, and is subject to the FlightStats Terms of Use.

Резервирай онлайн хотел тук

 

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019