Летище Щутгарт - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ЩУТГАРТ (STR)



Международно летище Щутгарт (STR)
Международно летище Щутгарт е с IATA код: STR. На английски се изписва по следния начин Stuttgart Airport, а на немски: Flughafen Stuttgart. Летището отстои на 10км. от центъра на град Щутгарт и на 5км. от град Лайнефелден-Ехтердинген (Leinfelden-Echterdingen) в Германия. Летището е седмо по големина в Германия и е база на авиокомпания Germanwings. На територията му се намира военен хелипорт ползващ се от полицейската служба на Баден-Вюртембег. Построеното летище Щутгарт (STR) през 1939г. има една писта и четири терминала.

Услуги предлагани на Международно летище Щутгарт (STR)
За приятното изкарване и престоя на пътниците на летище Щутгарт (STR) се грижат голям брой служители, които предлагат следните услуги: информационни услуги от информационно бюро, банкомати, банка и обменни бюра, кафенета, закусвални и ресторант с гледка към пистата, офиси за коли под наем. Безжичен интернет е наличен на летището, като услугата е платена.

Достъп от и до Международно летище Щутгарт (STR)
Достъпът до и от летище Щутгарт (STR) се осъществява с обществен транспорт с автобуси, с влак чрез линия S2 и S3 прави връзка с централната гара. С таксита е възможна и предварителна резервация, а с автомобил може да достигнете по магистрала А8. Паркингите на летището са открити и закрити, като се предлагат различни опции: за кратък или дълъг престой.

От България се изпълняват чартърни полети от летище Варна (VAR) и летище Бургас (BOJ) до летище Щутгарт (STR) през летния сезон, а полети с прекачване има целогодишно от летище София (SOF).

 

Име на летището: Stuttgart Airport
IATA код: STR
Адрес: Flughafen Stuttgart, Flughafenstrasse 43, 70629 Stuttgart, Germany
Терминали: 4
Най-близки градове: Щутгарт (10 км), Лайнефелден-Ехтердинген  (5 км)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
ресторант         
безмитен магазин         
паркинг         
коли под наем         
конферентни зали         
Wireless (Wi-Fi) интернет зона срещу заплащане

Резервирай онлайн хотел тук


ИНДИВИДУАЛНО ЗАПИТВАНЕ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ


- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2020

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.