ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

АВИОКОМПАНИИ ЧЛЕНОВЕ НА STAR ALLIANCE

Всички авиокомпании на съюза STAR ALLIANCE

Авиокомпаниите членowe на Star Alliance са: Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Blue1, bmi, Brussels Airlines, CopaAirlines, Continental Airlines, Croatia Airlines, Egyptair, Ethiopian Airlines, Eva Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines SAS, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAM Airlines, TAP Portugal, THAI, Turkish Airlines, United, US Airways.

История на съюза Star Alliance
Star Alliance е най-големият и най-стар съюз на редовни авиокомпании в света. Централата се намира във Франкфурт (Германия). Алиансът обединява едни от най-важните световни превозвачи, които обслужват над 20 000 полета дневено и над 690 милиона пътници годишно. Съюзът Star Alliance е създаден на 14 май 1997 г. от пет водещи авиокомпании: United Airlines, Lufthansa, Thai Airlines International, Air Canada и SAS (Scandinavian Airlines System). Главна задача на авиокопревозвачите е била създаването на съюз, който да предлага полети до всички големи градове по света. Авиокомпаниите в съюза достигат до 192 страни и до 1330 летища по целия свят.

Какво предлага съюза Star Alliance?
Членуващите в съюза Star Alliance авиокомпании предлагат на своите клиенти редица предимства. Най-голямата полза от членуването в Star Alliance е програмата Miles and More. Така може да събирате мили както от вътрешни, така и от международни полети, които в последствие да използвате за отстъпки при резервиране на самолетни билети, хотели, коли под наем и други туристически продукти. Цялата актуална информация за програмата Miles and More можете да откриете на сайтовете на различните авиокомпании, членки на Star Alliance. Членството е безплатно. Милите могат да бъдат събирани от всички авиокомпании - членки на алианса, като ползвате само една карта. Мили могат да се събират, също така, от хотелски резервации или магазини, свързани с програмата. За да трупате мили от полети, трябва да предоставяте винаги номера на Вашата карта Miles and More при резервация или при регистрация на летището.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.