ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Самолетни билети с авиокомпания Thai Airways

Авиокомпания THAI AIRWAYS (TG)

Брой на самолетите: 88
Брой на служителите: 26 897
Пътници на година: 19,6 милиона
Приходи от продажби (в US$): 5,68 милиарда
Брой на редовни дестинации: 74
Полети на ден: 127
Член на Star Alliance: май 1997 г.
Програма за лоялни клиенти: Royal Orchid Plus (Gold, Silver)
Основни бази: Банкок, Чянг Май, Пукет, Hat Yai
IATA код: TG
Видове въздухоплавателни средства: A330-300, A300-600, ATR-72, B747-400, B747-300, B777-300, B777-200, B737-400, MD11

Thai Airways International е водещата авиокомпания в Азия, оперираща от Банкок, безспорния  въздухоплавателен център на Азия и един от най-известните туристически градове в света. Партньорството на Thai Airways със SAS от 1959 г. е един от най-ранните съюзи между авиокомпании подписвани някога.

След първият си полет на 01.05.1960 г.пътническите обеми са се увеличили значително, допринасяйки за поредна година на Thai Airways големи печелби. Повече от 19,6 милиона пътници са използвали своите Royal Orchid карти в 74 дестинации и в 35 страни. Thai Airways вече лети с много удобни връзки до повече страни, отколкото всяка друга авиокомпания в Азия.

Когато Thai Airways лети, тайландските традиции и култура летят с него. Азиатските ястия, специалитети и добри вина са на високо ниво, и са станали легенда с традициония тайландски поздрав "wai".

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.