ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Самолетни билети с авиокомпания United Airlines

Авиокомпания UNITED (UA)


Брой на самолетите:
362
Брой на служителите: 49 500
Пътници на година: 80 милиона
Приходи от продажби (в US$): 20,2 милиарда
Брой на редовни дестинации: 200
Полети на ден: 3 300
Член на Star Alliance: май 1997 г.
Програма за лоялни клиенти: Mileage Plus (Premier Executive 1K, Premier Executive, Premier)
Основни бази: Чикаго, Денвър, Лос Анджелис, Сан Франциско и Вашингтон
IATA код: UA
Видове въздухоплавателни средства: A319, A320, B737-300, B737-500, B747-400, B757-200, B767-300, B777-200

United Airlines има богата авиационна история, която датира от 1926 г. с историческия полет предшестващ създаването на авиокомпанията. Уолтър Т. Варни предлага договор за въздушна услуга от Паско във Вашингтон до Елко в Невада, който отбелязва истинското началото на търговския въздушен транспорт и раждането на United Airlines.

Името United Airlines се появаява за първи път през 1929 г., когато Boeing Airplane и Transport Corporation - холдинговата компания притежаваща и ръководеща Boeing Airplane Company, Boeing Air Transport и Pacific Air Transport променя името си на United Aircraft and Transport Corporation. United Air Lines е първоначалното име на транспортната компания.

United е член-основател на Star Alliance, като предлага полети до повече от 200 американски вътрешни и международнин дестинации. United предлага също и богата мрежа от свързващи полети със седем регионални американски авиопревозвачи работещи под търговската марка United Express.

United и United Express предлагат ежедневно повече от 3 000 планирани полета.

United има 49 500 служители по целия свят, включително  6 366 пилота, 13 238 стюардеси, 15 801 служители в администрация, 5 240 механици и 8 560 свързани с управлението.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.