ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Самолетни билети с авиокомпания TAM

Авиокомпания TAM (JJ)

Брой на самолетите: 135
Брой на служителите: 24 282
Пътници на година: 30 407 милиона
Приходи от продажби (в US$): 5,9 милиарда
Брой на редовни дестинации: 61
Полети на ден: 790
Член на Star Alliance: май 2010 г.
Програма за лоялни клиенти: TAM Fidelidade
Основни бази: Сао Пауло, Рио де Жанейро и столицата Бразилия
IATA код: JJ
Видове въздухоплавателни средства: Airbus (A319, A320, A321, A330, A340) и Boeing (B767, B777)

Авиокомпания ТАМ е основана през 1976 г. от Капитан Ролим Адолфо Амаро. Авиокомпанията е лидер на бразилския авиационен пазар от 2003 г. насам. Днес тя има над 24 000 служители, а през 2009 г. превозва 30 407 милиона пътници, както по вътрешни, така и по международни полети.

Политиката на авиокомпания ТАМ е да запази млад флот с ниска средна възраст.Чрез TAM Airlines (бившата ТАМ Mercosur), дъщерно дружество в Парагвай, ТАМ предлага полети от Асунсион до дестинации в Аржентина, Боливия, Бразилия, Чили и Парагвай.

Другите бизнес единици на компанията са: ТАМ Viagens (вторият по големина туристически оператор в Бразилия), който предлага над 600 туристически пакета и обслужва около 5000 туристически агенции в цялата страна; ТАМ Cargo, който използва свободното пространство в товарното отделение на ТАМ в собствените си самолети за превозване на експресни стоки, а също така и на стандартни и специални товари, обслужващи различни дестинации в Бразилия и в чужбина.

През 1993 г. ТАМ създава първата програма за лоялни клиенти в Бразилия - ТАМ Fidelidade. От самото си създаване ТАМ Fidelidade е продал повече от 9,7 милиона билети чрез обратно изкупуване на натрупаните точки, а сега има 6,6 милиона членове.

През 2009 г. стартира ТАМ MultiPlus Fidelidade, чрез която потребителите могат да натрупат точки от различните програми за лоялност в една сметка и в допълнение, да изкупят обратно точките си като ги обменят за награди в няколко различни дружества.

ТАМ е първата бразилска авиокомпания получила сертификат IOSA (Международен оперативен одит за безопасност) издаден от IATA (International Air Transport Association) през 2010 г. Технологичният център на ТАМ за поддръжка, ремонт и основен ремонт, намиращ се в град Сао Карлос е бил сертифициран от бразилски, американски, европейски и няколко латиноамерикански въздухоплавателни органи за извършване на дейности по поддръжка, както на собствения си флот така и на самолети на трети страни.

ТАМ поддържа в Сао Карлос най-големия музей на авиацията на Латинска Америка. Идеята за започване на събиране на въздухоплавателни средства с историческа цел е на Капитан Ролим Амаро и брат му Жоао Амаро, който е президент на музея. Братята Амаро споделят една и съща страст за летене и създаване на музей, като по този начин дават на Бразилия най-важните насоки в авиационния сектор. След цялостно преобразуване музеят е възобновен на 13.06.2010 г. с постоянна изложба от 96 самолета.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.