ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

АВИОКОМПАНИИ ЧЛЕНОВЕ НА ONE WORLD

Всички авиокомпании на съюза ONEWORLD

Авиокомпаниите членowe на Oneworld са: American Airlines, British Airways, Cathay Pacific, Finnair, Iberia, Japan Airlines (JAL), LAN, Malaysia Airlines, Mexicana, Qantas, Qatar Airways, Royal Jordanian, S7 Airlines и Srilankan Airlines.

История на съюза Oneworld
Oneworld е един от най-големите авиационни съюзи в света. Oneworld е основан от авиокомпаниите American Airlines, British Airways, Cathay Pacific и Qantas на 01 януари 1999 г. Впоследствие към съюза се присъединяват и превозвачи като Finnair, Iberia и Japan Airlines. Съюзът е носител на множество престижни награди, като през 2010 г. печели титлата „World’s Best Airline Alliance 2010”, присъдена от Skytrax. В момента в алианса членуват 15 авиокомпании. Годишно авиопревозвачите на Oneworld превозват над 528 милиона пътници до 158 държави и 1012 летища по света. Общия брой на флота на съюза Oneworld е 3553 самолета, а централата на съюза Oneworld е разположена в Ню Йорк.

Какво предлага съюза Oneworld?
Можете да станете член на програмата за събиране на въздушни мили на Oneworld чрез сайтовете на авиокомпаниите, членки на съюза. Много от тях имат собсвени такива програми, които са напълно интегрирани с алианса. Това означава, че можете да трупате мили не само от съответната авиокомпания, но и от всички останали партньори в съюза. Натрупаните въздушни мили могат да бъдат използвани за безплатни полети, промени по резервации, допълнителен багаж, покупки в определени магазини и други бонуси.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.