ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Самолетни билети с авиокомпания Egyptair

Авиокомпания EGYPTAIR (MS)

Брой на самолетите: 73
Брой на служителите:
7 300
Пътници на година: 8,4 милиона
Приходи от продажби (в US$): 1,8 милиарда
Брой на редовни дестинации: 76
Полети на ден: 180
Член на Star Alliance: юли 2008 г
Програма за лоялни клиенти: EGYPTAIR Plus
Основна база: Кайро
IATA код: MS
Видове въздухоплавателни средства: B777-200, B777-300, A340, A330-300, A330-200, A321, A320, B735, B738, Embraer 170, a300-600

Повече от 78 години EGYPTAIR играе водеща роля като главна авиокомпания в Близкия Изток и Африка. Тя е седмата авиокомпания в света, която се присъединява към IATA. EGYPTAIR сега оперира от един от на най-съвременните нови терминали - Терминал 3 на международното летище в Кайро, където клиентите могат да се насладят на ексклузивните услуги в салоните на Star Alliance - собственост и управлявани от EGYPTAIR.

EGYPTAIR предлага богата мрежа от дестинации, като в това число са едни от най-динамичните градове за бизнес, а също така и такива за отдих по целия свят с ежедневни полети без прекъсване. EGYPTAIR е член на Star Alliance от юли 2008 г. Tова дава възможност на клиентите на EGYPTAIR да имат достъп до 1 160 дестинация в 181 страни.

През 2004 г. EGYPTAIR показа едни от най-високите стандарти за безопасност, като е първата авиокомпания в Близкия Изток и Африка с IOSA (IATA Operational Safety Audit) удостоверение. В най-новия си флот EGYPTAIR предостави на своите клиенти във всички класи специaлни седалки, които могат да се превръщат в удобно легло, а пред всяка седалка има собствен TV екран. Освен това клиентите на EGYPTAIR вече могат да се радват и на ползването на личния си мобилен телефон и WI-FI интернет на борда на най-новия Airbus 330-300.

В момента флотът на EGYPTAIR се състои от 73 въздухоплавателни средства, кръстосвайки света до 76 дестинации в 52 страни, отговарящи на нуждите на пътуващите по бизнес и на почивка. Успехите на EGYPTAIR се крият в екипния дух, който е стимул за непрекъснато търсене на възможно най-добрите услуги за клиенти и партньори.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.