ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Самолетни билети с авиокомпания Blue1

Авиокомпания BLUE1 (KF)

Брой на самолетите: 12
Брой на служителите: 450
Пътници на година: 1 460 000
Приходи от продажби (в US$): 230 000 000
Брой на редовни дестинации: 26
Полети на ден: 80
Член на Star Alliance: 31.10.2004 г.
Програма за лоялни клиенти: SAS EuroBonus (Gold, Silver, Blue)
Основна база: Хелзинки
IATA код: KF

Blue1 е финландска авиокомпания и член на SAS Group от 1998 г. насам. Само за кратко време Blue1 постигне стабилна позиция на пазара както във Финландия така и в международен план, като стана втората по големина авиокомпания в страната. Blue1 оперира както в рамките на Финландия, така и  към другите скандинавски държаваи и останалата част от Европа.

Целта на Blue1 е да бъде предпочитана и водеща регионална авиокомпания за северноевропейските пътници по бизнес и за тези пътуващи на почивка.  От голямо значение са гъвкавите и динамични взаимоотношения със SAS и Star Alliance.

Blue1 получени IATA членство през май 2000 и стана първият регионален член на Star Alliance на 31.10.2004. През 2003 и 2006 г. European Airlines Association (ERA) връчи на авиокомпанията  бронзова награда в престижната категория "Авиокомпания на годината".

Целият въздухоплавателен флот на Blue1 се състои от 7 Avro RJS и 5 MD-90 самолета. Дестинациите, които се обслужват във Финландия са:  Хелзинки, Турку, Оулу, Тампере, Вааса, Куопио, Рованиеми, Китиля, Ивало и Куусамо. В Скандинавия маршрутната мрежа включва: Стокхолм, Гьотеборг, Осло и Копенхаген. Останалата част от европейските дестинации са Атина, Барселона, Берлин, Брюксел, Лондон, Париж, Милано, Ница, Цюрих, Рим, Сплит, Дубровник и Биариц. Основният център на Blue1 е Хелзинки-Вантаа, най-натовареното летището във Финландия.

Всички полети на Blue1  се оперират в партньорство с богатия избор от дестинации на SAS. Други партньори са: Lufthansa, BMI, Brussels Airlines, LOT, Swiss и Thai.

През 2009 г. Blue1 е превозила 1,4 милиона пътници, с около 80 полета на ден. Blue1 предлага две класи на пътуване: Economy Extra и Economy. Програма за лоялни клиенти EuroBonus има 300 000 члена и предлага една наистина глобална мрежа от туристически услуги.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.