ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Самолетни билети с авиокомпания Scandinavian Airlines SAS

Авиокомпания SCANDINAVIAN AIRLINES (SK)

Брой на самолетите: 210
Брой на служителите: 15 000
Пътници на година: 25,4 милиона
Приходи от продажби (в US$): 7,68 милиарда
Брой на редовни дестинации: 86
Полети на ден: 680
Член на Star Alliance: май 1997 г.
Програма за лоялни клиенти: SAS EuroBonus (Gold, Silver, Basic)
Основни бази: Копенхаген, Осло, Стокхолм
IATA код: SK
Видове въздухоплавателни средства: B737-600/700/800, A330/340, A319/321- MD81/82/87, Fokker 50

Scandinavian Airlines SAS е основана през август 1946 г. като консорциум на националните авиокомпании от Дания, Норвегия и Швеция. С течение на годините SAS се е утвърдила като иновативна авиокомпания.  През 1952 г. SAS е първата авиокомпания в света, която въвежда икономична класа - билет с по-ниска цена от нормално определената. Малко по-късно цялата авиационна индустрия последва примера им. През 1960 г. SAS става първата авиокомпания в света с полет над Северния полюс и през 1962 г. е наградена с наградата "Христофор Колумб" - често наричана Нобелова награда за комуникация.

Обслужване и простота
Новата концепция на SAS разширява предлагането на клиентите си, като им обещава да намали времето свързано с пътуване и да увеличи комфорта.

SAS е в челните редици на индустрията по отношение грижата за околната среда, като има следните цели:

* да бъде авиокомпанията в Европа с най-голяма защита в опзването на околната среда
* да има 20% по-ниски емисии до 2020 г., като се има предвид и увеличения трафик
* да има най-ефективната програма в индустрията за спестяване на гориво

В съответствие с визията на IATA като дългосрочна цел за опазване на околната среда най-късно до 2050 г. SAS  иска да намали вредните емисии до нула.

С 25,4 млн. пътници на година SAS е една от най-големите авиокомпании в Европа. Всеки ден SAS прави повече от 680 полета. Scandinavian Airlines SAS е създадена в духа на международното сътрудничество. Със същия този дух през май 1997 г. SAS основава Star Alliance. Заедно с Air Canada, Lufthansa, United Airlines и Thai Airways International предлага удобни връзки през интегрирана система за глобално движение.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.