ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Самолетни билети с авиокомпания South African Airways

Авиокомпания SOUTH AFRICAN AIRWAYS (SA)

Брой на самолетите: 51
Брой на служителите: 8 000
Пътници на година: 6,8 милиона
Приходи от продажби (в US$): 1,69 милиарда
Брой на редовни дестинации: 35
Полети на ден: 178
Член на Star Alliance: април 2006 г.
Програма за лоялни клиенти: Voyager
Основнa базa: Йоханесбург
IATA код: SA
Видове въздухоплавателни средства: Airbus A340-600, "Еърбъс" 340-300E, Airbus A319-100, Боинг 737-800, Boeing 747

Авиокомпанията е създадена на 01.02.1934 г. и е една от най-старите авиокомпании в света, след като правителството на Южна Африка поема Union Airways, работеща до тогава като въздушна поща. Тя е преименувана на South African Airways и се управлява от администрацията на железниците и пристанищата на ЮАР.

Авиокомпанията притежава едни от най-технологично напредналите самолети в света. Визията на South African Airways е да бъде рентабилна африканска авиокомпания с глобален обхват, акцентирайки на безопасност, високо оценяване на клиентите и персонала, отчетност и почтеност.

South African Airways е един от водещите и най-опитни авиопревозвачи в рамките на Африка, свързвайки повече от 20 дестинации в цяла Европа с основната база Йоханесбург. Международната мрежа на South African Airways има връзки с всички континенти. South African Airways изпълнява около 38% от всички международни пътувания в Южна Африка.

Флотът на South African Airways се състои от 51 въздухоплавателни средства, включително нови А340-600, А340-300E и A319. Много водещи авиокомпании са клиенти на South African Airways Technical - най-голямата и най-напреднала компания за поддръжка на африканския континент.

South African Airways е получила многобройни награди от различни водещи списания и международни организации за "Най-добра африканска авиокомпания".

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.