ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ОТ БЪЛГАРИЯ
+359 896 88 99 07

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ОТ ЧУЖБИНА
Viber / WhatsApp: +359896889907
Skype: airticketbg

ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ
РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ
ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

Поверителност

Декларация за онлайн поверителност на Онлайн Туристическа Агенция "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД

Събиране на Вашите лични данни
Настоящата Декларация за онлайн поверителност важи за данните, които се събират от Онлайн Туристическа Агенция "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД, чрез нейните уеб сайтове. При подаване на запитвания за различните туристически оферти на сайтовете на Онлайн Туристическа Агенция "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД ще трябва да предоставите лични данни, като например: име презиме и фамилия, имейл адрес, домашен  адрес, мобилен номер, възраст, пол, номер на лична карта или паспорт, дата на издаване и валидност на лична карта или паспорт, държава издаваща документа, националност, ЕГН, дата на раждане. Ако решите да направите покупка или да платите за услуга, ще искаме от Вас допълнителна информация, като адрес за получаване на фактура.

Ние може да събираме информация за взаимодействието Ви със сайтове и услуги на Онлайн Туристическа Агенция "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД. Например, може да използваме инструменти за анализ на уеб сайтове на нашия сайт, за да извличаме информация от Вашия браузър, включително за това, от кой сайт идвате, за търсачките и ключовите думи, които сте използвали, за да намерите нашия сайт, страниците от сайта ни, които преглеждате, добавките на вашия браузър, ширината и височината на прозореца на Вашия браузър. Може също така да използваме технологии, като бисквитки и уеб тракери, за да събираме данни за страниците, които преглеждате, връзките, които избирате и други действия, които извършвате в нашите сайтове. Освен това събираме определена стандартна информация, която Вашият браузър изпраща до всеки посетен от Вас уеб сайт, като например вашия IP адрес, типа браузър и езика, часовете на достъп и адресите на препращащите уеб сайтове.

Когато получавате бюлетини или рекламна електронна поща от Онлайн Туристическа Агенция "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД, може да ползваме уеб тракери, персонализирани връзки или подобни технологии, за да разберем, дали електронното писмо е било отворено и на кои връзки сте щраквали, за да Ви осигурим по-целенасочени съобщения по електронната поща или друга информация. За да Ви предложим по-добре съгласувани и персонализирани взаимоотношения може да ползваме услуги от други фирми, които ни дават възможност да определим приблизителната географска област според вашия IP адрес и така да персонализираме определени услуги за Вашата географска област.

Ползване на Вашите лични данни
Онлайн Туристическа Агенция "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД събира и използва Вашите лични данни, за да управлява и подобрява своите сайтове и услуги. Тези начини на ползване може да включват осигуряването на по-ефективно обслужване на клиентите, улесняване на ползването на сайтовете или услугите чрез премахване на необходимостта от повторно въвеждане на едни и същи данни; извършване на проучвания и анализ, насочени към подобряването на нашите продукти, услуги и технологии; показване на съдържание и реклами, които са персонализирани според Вашите интереси и предпочитания. Използваме също така личните Ви данни, за да се свързваме с Вас. Може да Ви изпращаме определени задължителни служебни съобщения, като например приветствени писма, напомняния за плащания, информация по проблеми на техническото обслужване и съобщения за защитата. Онлайн Туристическа Агенция "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД може да Ви изпраща периодично писма за промоции и новини.

Споделяне на Вашите лични данни
Освен в случаите, описани в тази Декларация, ние няма да разкриваме Вашите лични данни извън Онлайн Туристическа Агенция "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД без Ваше съгласие. Някои услуги на Онлайн Туристическа Агенция "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД могат да носят съвместна марка и да бъдат предлагани заедно с друга фирма. Ако се регистрирате или ползвате такива услуги, както и Онлайн Туристическа Агенция "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД, така и другата фирма могат да получават събраната информация във връзка с услугите със съвместна марка. Понякога наемаме други фирми, които осигуряват ограничени услуги от наше име, например обработка и доставка на поща, осигуряване на поддръжка за клиенти, обработка на операции или статистически анализи на нашите услуги. На тези доставчици на услуги ще бъде разрешено да получат единствено онези лични данни, които са им необходими за извършване на услугата. От тях се изисква да поддържат поверителността на информацията и им се забранява да я ползват за каквато и да било друга цел.

Предпочитания за комуникация
Можете да спрете доставката на бъдещи рекламни имейл съобщения от сайтовете на Онлайн Туристическа Агенция "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД, като следвате конкретните указания в получаваните от Вас имейл съобщения. Тези възможности за избор не се отнасят до показването на онлайн реклама. Те не се отнасят и до получаването на задължителни служебни съобщения, които се смятат за част от определени услуги на Онлайн Туристическа Агенция "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД и които може да получавате периодично, докато не отмените услугата.

Показване на реклама
Някои от уеб сайтовете и онлайн услугите, предлагани от нас, както и тези на нашите партньори, се издържат от реклама. Чрез Рекламната платформа на Онлайн Туристическа Агенция "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД ние може да показваме реклами на собствените си сайтове и на сайтовете на рекламните ни партньори.

Защита на Вашите лични данни
Защитата на Вашите лични данни е постоянна грижа на Онлайн Туристическа Агенция "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД. Ние ползваме различни технологии и процедури за защита, за да защитим Вашите лични данни от неразрешен достъп, ползване или разкриване. Ние съхраняваме личните Ви данни на компютърни системи с ограничен достъп, които се намират в контролирани съоръжения. Когато предаваме строго поверителна информация (например номер на кредитна карта или парола) по интернет, ние я защитаваме чрез шифроване, какъвто е протоколът Secure Socket Layer (SSL). Ако дадена парола се ползва, за да Ви помогне да защитите своите сметки и лични данни, Ваша е отговорността да пазите паролата си в тайна. Не споделяйте тази информация с никого. Ако ползвате съвместно компютъра с друго лице, трябва винаги да излизате от системата, преди да напуснете сайт или услуга, за да защитите достъпа до Вашите данни от следващите потребители.

Контролиране на нежеланата електронна поща (така наречения спам)
Онлайн Туристическа Агенция "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД не продава и не отдава под наем или на изплащане списъците на своите имейл абонати на трети страни. Използването на инструменти срещу нежелана поща и внимателното отношение към споделянето на Вашия имейл адрес, докато сте онлайн, ще Ви помогне да намалите количеството нежелана електронна поща, което получавате.

Промени в Декларацията за онлайн поверителност
Периодично ще актуализираме тази Декларация за онлайн поверителност, за да отразяваме промените в нашите услуги и отзивите на клиентите. Ако има съществени промени в тази декларация или в начина, по който Онлайн Туристическа Агенция "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД ще ползва Вашите лични данни, ние ще Ви уведомим или чрез публикуване на видно място за тези промени, преди да ги извършим, или чрез изпращане на известие директно до Вас. Препоръчваме Ви периодично да преглеждате тази декларация, за да се осведомявате за това, как защитаваме Вашите данни.

FACEBOOK СТРАНИЦА

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

samolet-na-letishte.jpg
semeistvo-na-letishteto.jpg

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

pasajer-v-samolet.jpg

Резервирайте сега своя евтин самолетен билет, хотел, круиз или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2018