Самолетни билети с авиокомпания Singapore Airlines

Авиокомпания SINGAPORE AIRLINES (SQ)

Брой на самолетите: 106
Брой на служителите: 14 515
Пътници на година: 18 293 000
Приходи от продажби (в US$): 9,38 милиарда
Брой на редовни дестинации: 63
Полети на ден: 180
Член на Star Alliance: април 2000 г.
Програма за лоялни клиенти: KrisFlyer
Основна база: Сингапур с летище Чанги
IATA код:
SQ
Видове въздухоплавателни средства:
A380-800, B777-300ER, B777-200ER, B777-300, B777-200, А340-500, A330-300 и B747-400

Историята на Singapore Airlines SIA  започва на 01.05.1947 г., когато Malayan Airways прави първия си търговски полет свързващ Сингапур с Куала Лумпур. Авиокомпанията е преименувана през 1963 г. на Malaysian Airways, а през 1966 г. взима името Malaysia-Singapore Airlines. През 1972 г. се разделя на две, като се създава Malaysian Airline System (наречена по-късно Malaysia Airlines) и Singapore Airlines SIA. В продължение на повече от половин век, Singapore Airlines SIA е спечелила репутация на иновативен лидер на пазара, който съчетава един качествен продукт с отлично обслужване.

Singapore Airlines SIA е с маршрутна мрежа, достигаща до 63 дестинации в 35 страни, които обслужват Азия, Европа, Северна Америка, Близкия Изток, югозападния Пасифик и Африка. Singapore Airlines SIA има една от най-младите флоти на всички големи авиокомпании, със средна възраст малко над 6 години. Отличните резултати в обслужването на клиентите е неразделна част от успех на Singapore Airlines SIA. Това е авиокомпанията, която първа предлага безплатно слушалки, възможност за избор от ястия и напитки в икономичната класа през 1970 г. и първата със сателитни телефони на борда си през 1991 г. През 2004 г. Singapore Airlines SIA направи най-дългия непрекъснат на ултра дълги разстояния търговски полет в историята на авиацията между Сингапур и Ню Йорк (Newark).

Грижата и вниманието, които Singapore Airlines дава на клиентите си са символизирани от сингапурско момиче, което можете да видите в логото на авиопревозвача. Авиокомпанията е спечелила много награди, включително и наградата на Conde Nast Traveller "Най-добра глобална авиокомпания", която се присъжда в продължение на 21 последователни години. Наградата на Travel and Leisure’s за "Най-добра международна авиокомпания", която се връчва 14 последователни години. Wall Street Journal Asia’s присъжда в продължение на 17 последователни години приза за "Най-желана авиокомпания на Сингапур".

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание и анализираме трафика на посещенията на този сайт. Научете повече тук.