ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Самолетни билети с авиокомпания Singapore Airlines

Авиокомпания SINGAPORE AIRLINES (SQ)

Брой на самолетите: 106
Брой на служителите: 14 515
Пътници на година: 18 293 000
Приходи от продажби (в US$): 9,38 милиарда
Брой на редовни дестинации: 63
Полети на ден: 180
Член на Star Alliance: април 2000 г.
Програма за лоялни клиенти: KrisFlyer
Основна база: Сингапур с летище Чанги
IATA код:
SQ
Видове въздухоплавателни средства:
A380-800, B777-300ER, B777-200ER, B777-300, B777-200, А340-500, A330-300 и B747-400

Историята на Singapore Airlines SIA  започва на 01.05.1947 г., когато Malayan Airways прави първия си търговски полет свързващ Сингапур с Куала Лумпур. Авиокомпанията е преименувана през 1963 г. на Malaysian Airways, а през 1966 г. взима името Malaysia-Singapore Airlines. През 1972 г. се разделя на две, като се създава Malaysian Airline System (наречена по-късно Malaysia Airlines) и Singapore Airlines SIA. В продължение на повече от половин век, Singapore Airlines SIA е спечелила репутация на иновативен лидер на пазара, който съчетава един качествен продукт с отлично обслужване.

Singapore Airlines SIA е с маршрутна мрежа, достигаща до 63 дестинации в 35 страни, които обслужват Азия, Европа, Северна Америка, Близкия Изток, югозападния Пасифик и Африка. Singapore Airlines SIA има една от най-младите флоти на всички големи авиокомпании, със средна възраст малко над 6 години. Отличните резултати в обслужването на клиентите е неразделна част от успех на Singapore Airlines SIA. Това е авиокомпанията, която първа предлага безплатно слушалки, възможност за избор от ястия и напитки в икономичната класа през 1970 г. и първата със сателитни телефони на борда си през 1991 г. През 2004 г. Singapore Airlines SIA направи най-дългия непрекъснат на ултра дълги разстояния търговски полет в историята на авиацията между Сингапур и Ню Йорк (Newark).

Грижата и вниманието, които Singapore Airlines дава на клиентите си са символизирани от сингапурско момиче, което можете да видите в логото на авиопревозвача. Авиокомпанията е спечелила много награди, включително и наградата на Conde Nast Traveller "Най-добра глобална авиокомпания", която се присъжда в продължение на 21 последователни години. Наградата на Travel and Leisure’s за "Най-добра международна авиокомпания", която се връчва 14 последователни години. Wall Street Journal Asia’s присъжда в продължение на 17 последователни години приза за "Най-желана авиокомпания на Сингапур".

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.