ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

ЛЕТИЩЕ АТЛАНТА ХАРТСФИЙЛД ИНТЕРНЕШЪНЪЛ (ATL)

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ АТЛАНТА-ХАРТСФИЙЛД ИНТЕРНЕШЪНЪЛ

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ АТЛАНТА-ХАРТСФИЙЛД ИНТЕРНЕШЪНЪЛ
Международно летище Хартсфийлд-Джаксън Атланта е с IATA код: ATL. Летище Hartsfield-Jackson Atlanta International е разположено на 16 км южно от централния бизнес район на град Атланта, щата Джорджия, САЩ. По брой пътници летище Хартсфийлд-Джаксън Атланта е едно от най-натоварените летища в света.

То представлява важна база за  Southwest Airilines, a в същото време е седалище на авиокомпания Delta Air Lines. Почти 60 % от полетите от и до летището са на авиокомпания Delta Airlines, следвани от AirTran и Exprssjet, които изпълнават вътрешни полети. Летище Хартсфийлд-Джаксън Атланта е на седмо място сред американските аерогари за международни полети.

Два терминала обслужват пътниците: Терминал за вътрешни полети и Терминал за международни полети. Отделно терминала за вътрешни полети допълнително е разделен на още два: южен и северен.

Терминалът разполага с информационни бюра обслужващи вътрешните за страната полети, а на всички въпроси отговарят служителите на летището.
Ако се нуждаете от банка, тя се намира в обществената зона на северния терминал, а има и обменни бюра и банкомати.
На територията на летището са разположени магазини за подаръци и сувенири а в зоната на заминаващи има безмитен магазин.
За приятното прекарване на времето и престоя на летището ще намерите много заведения за бързо хранене, предлагащи разнообразна кухня съобразена с всички националности.

Ако трябва да ползвате услугата за наемане на автомобил, може да ползвате специалния влак, който ще Ви отведе до Rental Car Centre. Тук може да наемете кола от следните компании: Alamo, AVIS, Dollar, Hertz, Budget и много др.

На летището можете да ползвате безжичен интернет, които се заплаща. За сведение на пътуващите пътници с увреждания, както и нуждаещите се от  допълнителна помощ или инвалидна количка - летището разполага с всичко необходимо за тяхното обслужване. За тази услуга предварително трябва да сте уведомили авиопревозвача, с който пътувате. Летището разполага още с медицински център, бизнес ложи и конферентни зали.

Име на летището   Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport
IATA код
  ATL
Адрес   6000 N Terminal Parkway, Atlanta GA, US 30320
Терминали   2
Най-близки градове   Атланта ( 11 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО

   
обмяна на валута  
зали за конференции  
офис за загубени вещи
 
помещение за майки с деца  
детски кът  
достъп до безжичен интернет  
поща
 

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.