ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Самолетни билети с авиокомпания Brussels Airlines

Авиокомпания BRUSSELS AIRLINES (SN)

Брой на самолетите: 51
Брой на служителите: 3000
Пътници на година: 5,5 милиона
Приходи от продажби (в US$): 1,49 милиарда
Брой на редовни дестинации: 69
Полети на ден: 206
Член на Star Alliance: декември 2009 г.
Програма за лоялни клиенти: Miles & More
Основнa базa: Брюксел
IATA код: SN
Видове въздухоплавателни средства: Boeing 737-300, Boeing 737-400, Airbus A319, Airbus A330-300, Avro 80, Avro 100

Brussels Airlines е водещата белгийската авиокомпания. С полети до около 50 европейски дестинации, както и 14 африкански дестинации, авиокомпанията предлага отлична система за пътуване до, от и през Брюксел.

Brussels Airlines предлага както специалнa бизнес класа, така и икономична класа за европейската мрежа, която е предназначена да даде и на пътуващите по бизнес ниски цените. B.flex economy+  е напълно гъвкава тарифа, която включва промени по полетите, резервирани билети, които могат да бъдат върнати и на клиента да бъде възстановена определена сума. Това е идеално за пътниците, които искат да спестят време, нуждаят се от комфорт и гъвкавост и всичко това го получават на икономична цена.

Специалистът за Африка
Brussels Airlines има около 46 удобни редовни полета седмично към Африка, като свързва 14 бизнес и развлекателни дестинации до и през Брюксел, както предлага и още 6 дестинации през Франкфурт с партньора си Lufthansa. Текущите дестинации включват: Найроби, Кения, Ентебе, Дакар, Фрийтаун и Абиджан, както и Кейптаун и Акра. При разширяването на мрежата през 2010 г.се добавиха допълнителни африкански дестинации и Brussels Airlines се очертава като ключова авиокомпания свързваща Африка със света.

Miles & More
Miles & More е водещата европейска програма за лоялни клиенти, която се предлага и от Brussels Airlines. Програмата предлага на пътниците директен достъп до фантастична гама от ползи и предимства при полети в целия свят.

Награди
Последователеният стремеж на Brussels Airlines за високи постижения се е отразило на спечелените награди през годините. Наскоро белгийската туристическата индустрия даде първо место на Brussels Airlines за 8-ма поредна година в категорията "Авиокомпания на къси разстояния ". Brussels Airlines също така спечели и "Авиокомпания на дълги разстояния". Авиокомпанията е в касацията на топ 5 по отношение на европейския рейтинг - точност. Уебсайтът на Brussels Airlines получи награда за най-добра ползваемост през 2009 г.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.