ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Самолетни билети с авиокомпания Continental Airlines

Авиокомпания CONTINENTAL AIRLINES (CO)

Брой на самолетите: 600
Брой на служителите: 42 210
Пътници на година: 67 милиона
Приходи от продажби (в US$): 15,2 милиарда
Брой на редовни дестинации: 262
Полети на ден:
2 423
Член на Star Alliance: oктомври 2009 г.
Програма за лоялни клиенти: OnePass (Platinum, Gold and Silver)
Основни бази: Ню Йорк / Нюарк, Хюстън, Кливланд и Гуам
IATA код: CO
Видове въздухоплавателни средства: B737-300, B737-500, B737-800, B737-900, B737-900ER, B757-200, B757-300, B767-200ER, B767-400ER, 737-700, ERJ-145XR, ERJ- 145, CRJ200LR, Q200, Q400 и B777-200ER

Continental Airlines обслужва повече международни дестинации, отколкото всеки друг американски авиопревозвач, и продължава да печели награди за изключително обслужване. Авиокомпанията бе обявена за шеста поредна година от списание Fortune за "Наи-предпочитаната авиокомпания в света". През 2008 г. Cond? Nast Traveler класира сред всички американски авиокомпании за десета поредна година Continental Airlines за "Най-добра авиокомпания с обслужване в бизнес класа при презатлантическите и презтихоокеанските полети".

Continental Airlines  е създадена през 1934 г. под името Varney Speed Lines. Първоначално авиокомпанията е превозвала пощенските пратки между Ел Пасо в Тексас и Пуебло в Колорадо. През 1937 г. компанията променя името си на Continental Airlines. Една от основните свързващи бази на авиокомпанията е Ню Йорк с летище Newark, база  свързваща с най-много директни международни дестинации. Друга основна база - Хюстън обслужва връзките до Мексико и Централна Америка.

Програмата за лоялни клиенти на авиокомпанията носи името OnePass. Членовете и печелят мили за пътуване както с Continental Airlines, така и с всички авиокомпании от Star Alliance, както и от другите членове, които са световни партньори на Continental Airlines.

Continental Airlines има модерен флот от всички видове самолети "Боинг". Авиокомпанията се ангажира и с околната среда чрез програмата "Еконебе ™", като търси инициативи за намаляване на въглеродните емисии и насърчава своите клиенти и доставчици да направят същото. Continental е първият голям авиопревозвач в САЩ, който извършва изпитателен полет с използване на биогориво.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.