ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

City Sightseeing Bus / Hop-On, Hop-Off

City-Sightseeing Bus или още Hop-On, Hop-Off


Как да разгледате бързо, удобно и икономично най-важните туристически атракции на големите градовете?

Препоръчваме Ви, когато планирате пътуването си да се запознаете, дали в посещавания от Вас град има така нареченият "City-Sightseeing Bus" или още "Hop-On, Hop-Off". Този тип автобуси е предназначен основно за туристите, които желаят да придобият пълна представа за посещавания град. Автобусите "City-Sightseeing Bus" или "Hop-On, Hop-Off" в различните градове имат от една до три линии. Това Ви дава възможност без да се лутате да достигнете най-бързо до основните и най-важни  забележителностите на града, без да заплащате за скъпи екскурзоводи.

Цените на "City-Sightseeing Bus" в различните градове варират в зависимост от това, колко са линиите и сезона, в който пътувате. Обикновено цената за 24 часов билет е между 15 - 27 евро на човек, като има и намаления за деца и семейства.

На входа на Sity Cightseeing Bus всеки ще получи запечатани нови индивидуални слушалки, а пред всяка седалка има панел за слушалките. Може да избирате от богата гама езици (английски, немски, френски, испански, италиански, руски и други), на които ще чуете беседа за всяка една атракция, покрай която върви автобуса.


НАЙ-ПОСЕЩАВАНИТЕ ТУРИСТИЧЕСКИ ДЕСТИНАЦИИПодгответе се още преди да е започнало пътуването Ви. Пишете ни на е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , че желаете да закупите билет за съответния град за "City Cightseeing Bus". Ние ще Ви изпратим карта с точния маршрут и разписанието на автобуса за да се запознайте предварително със забележителностите, които ще разглеждате. След заплащането на сумата на билета по банков път, ние ще Ви изпратим разписанието и билета в електронен вид (най-често в PDF файл) на Вашата електронна поща.

Потърсете в интернет подробна информация за историята на всяка забележителност, която Ви интересува. Така ще бъдете добре информирани  и ще Ви остане само да си направите снимка пред посещаваните атракции.


Със City-Sightseeing Bus може да разглеждате забележителности на 6 континента

 

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.