ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

АВИОКОМПАНИИ ЧЛЕНОВЕ НА SKYTEAM

Всички авиокомпании на съюза SKYTEAM

Авиокомпаниите членове на съюза SkyTeam са: Aeroflot, Aerolineas Argentinas, Aeromexico, Air Europa, Air France, Alitalia, China Airlines, China Eastern, China Southern, Czech Airlines, Delta Air Lines, Garuda Indunesia, Kenya Airways, KLM, Korean Air, Middle East Airlines (MEA), Saudia, Tarom, Vietnam Airlines и Xiamenair.

История на съюза SkyTeam
Съюзът Sky Team е основан на 22 юни 2000 г. от авиокомпаниите Air France, Delta Airlines, Aeromexico и Korean Air. Към момента в съюза членуват 20 авиокомпании, които годишно обслужват около 730 милиона пътници. Авиокомпаниите от съюза на SkyTeam достигат до 1074 летища в над 177 страни по целия свят. Общия флот е над 3054 самолета. Главната база на Sky Team се намира на летището в Амстердам (Холандия).

Какво предлага съюза SkyTeam?
Авиокомпаниите от SkyTeam предлагат на своите клиенти интегрирана програма за лоялност, което означава, че можете да трупате мили, пътувайки с всяка една от авиокомпаниите, независимо на коя програма точно сте член. Милите могат да бъдат използвани за отстъпки от полети и награди. Можете да се присъедините към програмата онлайн, чрез сайтовете на авиокомпаниите. Регистрацията и пресъединяването като членството е безплатно. Когато резервирате своя самолетен билет с всяка една от компаниите в съюза Sky Team, моля да предоставяте и номера на карта за членство за да трупате колкото е възможно повече мили. Така и отстъпките, които ще ползвате по-късно ще са по-големи.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.