ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Самолетни билети с авиокомпания Air Europa

Авиокомпания AIR EUROPA (UX)

 

 

БРОЙ
САМОЛЕТИ

РЕДОВНИ
ДЕСТИНАЦИИ

39

42


ОСНОВНИ БАЗИ

ПОЛЕТИ НА ДЕН


СЪЗДАВАНЕ

Мадрид

160

1986

 


ПРОГРАМА ЗА
ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ


ЧЛЕН НА
SKY TEAM


IATA КОД

Flying Blue02.02.2007UXТИПОВЕ САМОЛЕТИ
БРОЙ
СЛУЖИТЕЛИ
ПЪТНИЦИ
НА ГОДИНА

A330-200, B737-800,
E195

2949

(в милиони)
8.1Air Europa (Еър Европа) е испанска авиокомпания, която функционира от 1986г. От 1991г. Air Europa стремително се изкачва в класацията на най-модерните европейски авиокомпании. Основната оперативна база на авиокомпания Air Europa се намира в Мадрид, летище Барахас.

През Мадрид Air Europa прави връзка до 42 дестинации в 14 държави. Всекидневно испанската компания Air Europa извършва около 200 полета, като през 2008 г. е обслужила над 9,7 милиона пътници. Флотата на Еър Европа се състои от 39 самолета, последно поколение, от типа Boeing и Airbus.

За своите редовни клиенти испанските авиолинии Air Europа предлага същата бонусна схема за събиране на мили като Air France–KLM, Flying Blue, която дава възможност на пътниците да трупат мили по 18 000 всекидневни полети до 900 дестинации, обслужвани от групата и 30 нейни партньори, които после да разменят в различни услуги, между които и безплатен самолетен билет.

Air Europа е асоциирана към авиационния световен алианс SkyTeam, включващ утвърдени авиокомпании, измежду които: KLM Royal Dutch Airlines, Air France, Aeroflot Russian Airlines, Alitalia, CSA, обслужващи над 800 летища в над 169 държави.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.