ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Самолетни билети с авиокомпания Aerolineas Argentinas

Авиокомпания AEROLINEAS ARGENTINAS (AR)

 

БРОЙ
САМОЛЕТИ

РЕДОВНИ
ДЕСТИНАЦИИ

37+(20)

54


ОСНОВНИ БАЗИ

ПОЛЕТИ НА ДЕН


СЪЗДАВАНЕ

Буенос Аирес

244

1950

 


ПРОГРАМА ЗА
ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ


ЧЛЕН НА
SKY TEAM


IATA КОД


Aerolineas Plus


септември 2012ARТИПОВЕ САМОЛЕТИ
БРОЙ
СЛУЖИТЕЛИ
ПЪТНИЦИ
НА ГОДИНА

A330-200, A340-200,
A340-300, B737-700,
B737-800, E190

10928

(в милиони)
6.9


Aerolineas Argentinas е националният превозвач на Аржентина, а също така и най-голямата авиокомпания в държавата. Авиокомпанияте е основана през 1950г. Aerolineas Argentinas осъществява 83% от вътрешните полети на страната и 52 % от международните. През 1990г. авиокомпанията е обявена в несъстоятелност, а през 2008г. е приватизирана. Aerolineas Argentinas е първата южно американска авиокомпания, която стана член на SkyTeam през септември 2012 г.

Главна база на аржентинският авиотревозвач Aerolineas Argentinas е международното летище Буенос Айрес - Министро Пистарини (Ministro Pistrarini). Авиокомпанията извършва полети до над 54 дестинации в Европа, Южна и Северна Америка, Австралия и Океания. Флотът на авиокомпанията се състои от самолети тип Airbus, Boeing и McDonnell Douglas. В авиокомпаняиатя като пилот е работил самият Антоан дьо Сент-Екзюпери.

Летище Министро Пистарини (Ministro Pistrarini) е специално построено за нуждите на Aerolineas Argentinas и основно от него се извършват международни полети и по-малко регионални такива. От операционната база Aeroparque Jorge Newbery се изпълняват голяма част от полетите с по-малокалибрени самолети. Поради този факт аржентинската авиокомпания предлага безплатен превоз между двете летища в случай на полети с прекачване.

Авиопревозвача предлага на пасажерите си заявка за храна, която е специално приготвена за тях. Тази поръчка може да се направи 24 часа преди полета. Важно условие е продължителността на полета, който трябва да е повече от 1 час и 30 минути. За пътниците от бизнес класа няма значение от дестинацията, а за пътниците от икономична класа полетът трябва да бъде международен.

Пътниците на Aerolineas Argentinas могат да се възползват от отстъпки при настаняване в следните хотели: 40% при настаняване във веригата NH и 25% при настаняване в хотел Aeroparque Inn & Suites в Буенос Айрес. Авиокомпаня Aerolineas Argentinas има собствнна програма за събиране на пролетени мили - Aerolineas Plus.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.