ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Самолетни билети с авиокомпания Korean Air

Авиокомпания KOREAN AIR (KE)

 

БРОЙ
САМОЛЕТИ

РЕДОВНИ
ДЕСТИНАЦИИ

148+(8)

125


ОСНОВНИ БАЗИ

ПОЛЕТИ НА ДЕН


СЪЗДАВАНЕ

Сеул

59

1969

 


ПРОГРАМА ЗА
ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ


ЧЛЕН НА
SKY TEAM


IATA КОД


SKYPASS


22.06.2000KEТИПОВЕ САМОЛЕТИ
БРОЙ
СЛУЖИТЕЛИ
ПЪТНИЦИ
НА ГОДИНА

A330-200/300,
A300-600, B747-400,
B777-200ER/300/300ER,
B737-800/900

1930

(в милиони)
2.2


Korean Air е националният превозвач и най-голямата авиокомпания в Южна Корея. Седалището на компанията се намира в Сеул, а основна база е летище Incheon International Airport. Компанията е основана от южнокорейското правителство през 1962г., като наследник на Korean National Airlines. Първият международен полет на превозвача е осъществен на 26.04.1971г. и е бил товарен полет.

Korean Air стартира първите си пътнически международни полети на 19.04.1972г. по маршрута Сеул – Лос Анджелис. До 1975г. Korean Air използва за полетите си на далечни разстояния самолети Boeing 707 и Boeing 747. През 1975г. компанията става първият азиатски авиопревозвач, който има в състава на флотата си Airbus A300. През последните няколко години Korean Air обмисля идеята да създаде собствена нискобюджетна авиокомпания за вътрешни полети, като конкуренция на компанията КТХ, занимаваща се с железопътни превози и със скоростни влакове.

Днес в авиокомпанията работят над 19 хиляди души, а самият превозвач е сред 20-те най-големи самолетни компании в света по превоз на пътници. Освен това Korean Air е на първо място сред азиатските авиокомпании по брой полети до САЩ. Самолетите на компанията обслужват повече от 112 дестинации в 39 страни по света. Korean Air предлага самолетни билети до всички континенти с изключение на Антарктида.

Програмата за лоялни клиенти на Korean Air се нарича SKYPASS. Тя дава възможност на клиентите си да трупат SKYPASS мили. Така те придобиват бонус награди от членките на алианса SkyTeam, а също така и от  богатата партньорска мрежа от хотели. Също така SKYPASS членовете ползват специална отстъпка от следните компании: American Express, веригата хотели Hyatt & Resorts, коли под наем от Hertz и др.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.