ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Самолетни билети с авиокомпания Vietnam Airlines

Авиокомпания VIETNAM AIRLINES (VN)

 

БРОЙ
САМОЛЕТИ

РЕДОВНИ
ДЕСТИНАЦИИ

80

49


ОСНОВНИ БАЗИ

ПОЛЕТИ НА ДЕН


СЪЗДАВАНЕ

Ханой, Хо Ши Мин

304

1989

 


ПРОГРАМА ЗА
ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ


ЧЛЕН НА
SKY TEAM


IATA КОД


Golden Lotus Plus


юни 2010VNТИПОВЕ САМОЛЕТИ
БРОЙ
СЛУЖИТЕЛИ
ПЪТНИЦИ
НА ГОДИНА

A330/320/321
B777-200,
ATR72-500,
FOKKER70

10929

(в милиони)
13.6


Vietnam Airlines е националният превозвач на Виетнам. Авиокомпанията е създадена като държавно предприятие през април 1989г. Авиокомпанията притежава нова и модерна флота състояща се от 70 самолета, като представя най-доброто от традиционната виетнамска култура и най-иновативното обслужване на клиенти си.

Авиопревозвача има богата мрежа, която свързва всички градове от световното наследство на ЮНЕСКО в региона. Vietnam Airlines обслужва почти 53 дестинации в Азия, Европа и САЩ.

Националният превозвач на Виетнам се присъедини към алианса SkyTeam през юни 2010 г. като е първият партньор от Югоизточна Азия. С флот от 80 самолета до 2015 г. и амбициозен план за развитие с нетърпение клиентите очакват Vietnam Airlines да се превърне в един от водещите авиопревозвачи в региона.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет, хотел, трансфер с дебитна или кредитна карта.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.