ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Самолетни билети с авиокомпания China Southern Airlines

Авиокомпания CHINA SOUTERN (CZ)

 

БРОЙ
САМОЛЕТИ

РЕДОВНИ
ДЕСТИНАЦИИ

514+(423)

193


ОСНОВНИ БАЗИ

ПОЛЕТИ НА ДЕН


СЪЗДАВАНЕ

Guangzhou, Beijing,
Urumqi, Chongqing

1930

1987

 


ПРОГРАМА ЗА
ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ


ЧЛЕН НА
SKY TEAM


IATA КОД

Sky Pearl Club25.11.2007CZТИПОВЕ САМОЛЕТИ
БРОЙ
СЛУЖИТЕЛИ
ПЪТНИЦИ
НА ГОДИНА

A300, A319, A320,
A321, A330-200,
A330-300, A380,
B737-300, B737-500,
B737-700, B737-800,
B747-400, B757-200,
B777-200, B787, MD-90

70 000

(в милиони)
86.5Китайската авикомпания China Southern Airlines е най-голямата в цяла Азия компания за въздушни превози. Седалището и е в Гуанджоу, за базови летища използва Guangzhou Baiyun International Airport и Beijing Capital International Airport. Освен, че е най-голямата в Азия, авиокомпанията е седма в света по превоз на пътници на местно ниво. Компанията е основана през 1987г., а през 1996г. осъществява първия си междуконтинентален полет от Гуанджоу до Амстердам. През март 1997г. реализира полет от Гуанджоу до Лос Анджелис и по този начин става първата авиокомпания в света прелетяла Тихия океан без презареждане на гориво.

През юли 2002г. превозвачът започва да предлага самолетни билети и за още две далечни направления  – до Сидни и Мелбърн. През същата година China Southern Airlines купува компанията Zhongyuan Airlines, а през януари 2003г. и още две авиокомпании - China Northern Airlines (заедно с филиалите и Beiya Airlines и China Northern Swan) и China Xinjiang Airlines. През 2007г. китайският авиопревозвач надминава японските авиокомпании All Nippon Airways и Japan Airlines по брой на превозените пътници и става най-бързо развиващата се авиокомпания в света. За 2010г. China Southern Airlines е превозила около 70 милиона пътници и се нарежда сред десетте най-добри авиокомпании в света.

Най-голямата и най-популярната програма за лоялни клиенти в Народна Република Китай на авиокомпания China Southern Airlines се нарича Sky Pearl Club и предлага на своите пътници най-бързият начин да спечелят безплатни екскурзии. Днес клубът има над 10 милиона членове.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.