ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Самолетни билети с авиокомпания CSA Czesh Airlines

Авиокомпания CZECH AIRLINES (OK)

 

БРОЙ
САМОЛЕТИ

РЕДОВНИ
ДЕСТИНАЦИИ

24

144


ОСНОВНИ БАЗИ

ПОЛЕТИ НА ДЕН


СЪЗДАВАНЕ

Прага

144

1923

 


ПРОГРАМА ЗА
ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ


ЧЛЕН НА
SKY TEAM


IATA КОД

OK Plus,
OK Plus Corporate
Jetsters Clubмарт 2001OKТИПОВЕ САМОЛЕТИ
БРОЙ
СЛУЖИТЕЛИ
ПЪТНИЦИ
НА ГОДИНА

A319, A320, A321,
B737-500,
ATR42, ATR72

1017

(в милиони)
2.9

 
CSA (Czesh Airlines) е една от най- старите авиокомпании в Европа с утвърдени традиции във въздушния превоз.Чешки авиолинии (CSA) са националният превозвач на Чехия и се ползват с изключителното доверие на своите клиенти. Авиокомпанията е основана в далечната 1923г. като държавна авиокомпания на бившата вече Чехословашка република. От 2001г. Czesh Airlines стават пълноправен член на алианса Sky Team, а през 2007 година CSA е обявена за четвърти пореден път за „Най- добра авиолиния”.

CSA (Czesh Airlines) се грижи за удобството и комфорта на своите пътници като им осигурява безупречно и любезно обслужване, разнообразни забавления по време на полет и много бонусни програми за своите лоялни клиенти.Авиокомпанията предлага две класи на пътуване - бизнес-класа, с опции за две нива на обслужване и икономична класа, която предлага три нива на обслужване.

CSA (Czesh Airlines) предлага на своите лоялни клиенти няколко бонусни програми: OK Plus, OK Plus Corporate (корпоративна програма) и програма, насочена към децата - Jetsters Club.
OK Plus е бонусна програма, която предлага четири нива на членски карти: членска, сребърна, златна и платинена.Събраните точки от пролетените мили могат да се разменят за бонус самолетни билети или допълнителни екстри, като право на допълнителен багаж и ползване на салоните на някои летища.

Централната база на CSA е установена на летище Прага, от където Czesh Airlines извършват полети до Европа, Азия, Северна Америка, Близкия Изток. CSA (Czesh Airlines) разполага с флотилия от 38 самолета, сред които Airbus A319, A320, A321, Boeing B737-500, ATR42, ATR72.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.