ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 ⋅ ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

Туристическа Агенция Авиотравел приема заплащане чрез банкови карти. Заплатете бързо, лесно и сигурно вашата резервация чрез защитена страница на myPOS: https://www.mypos.com/bg  Тук Ви представяме всички видове банкови карти, с които приемаме плащания.

Visa


Една от най-широко използваните карти в света е Visa. Този вид карта е предпочитано платежно средство за повече от 1.5 милиарда потребители. Нейната популярност я прави най-използваната картова схема в глобален мащаб по стойност на трансакциите, както и преобладаващ платежен метод на всички ключови пазари като изключим Китай.

Visa Electron


Като продукт на Visa, тя е една от най-популярните и гъвкави дебитни карти, издавани по света.

V Pay


Това е европейска дебитна карта с повишена сигурност, която се издава от Visa Europe.

Mastercard


Една от най-добре познатите карти в света с 1 милиард потребители, които постоянно нарастват. В момента Mastercard доминира на пазара за кредитни карти в Европа и е лидер на пазара в страни като Австрия, икономическия съюз на Бенелюкс, Унгария и други.

Maestro


Продукт на Mastercard, Maestro е най-широко използваната дебитна карта в Европа.

American Express


American Express или AMEX е най-популярната кредитна карта в Америка, използвана в повече от 130 държави от над 100 милиона души по света.

Bancontact


Bancontact е основен метод за електронни плащания в Белгия. 

JCB


Картите JCB се издават от Japan Credit Bureau (JCB), най-голямата компания за кредитни карти в Япония, и се използват в над 190 страни по света.

UnionPay


UnionPay е най-популярната в Китай дебитна карта, използваната от повече от 2 милиарда клиенти в Азия.

iDEAL


Най-предпочитаният платежен метод онлайн в Нидерландия. iDEAL е междубанкова система, поддържана от всички големи потребителски банки в Нидерландия.

iCard


Едно от най-достъпните и универсални платежни решения в Европа, iCard, е дигитален портфейл и платформа за онлайн банкиране, където потребителите могат да плащат безконтактно с телефона си или да извършват плащания през мобилното приложение на iCard.

FACEBOOK СТРАНИЦА


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА

               

 

 

          

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

Не използваме изкуствен интелект
Вие ще имате удоволствието да си комуникирате с реален човек, а не с робот.

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет, хотел, трансфер с дебитна или кредитна карта.

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

 

Вижте отзивите и коментарите от клиенти, използвали вече нашите услуги

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.