ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Самолетни билети с авиокомпания Kenya Airways

Авиокомпания KENYA AIRWAYS (KO)

 

БРОЙ
САМОЛЕТИ

РЕДОВНИ
ДЕСТИНАЦИИ

43+(12)

61


ОСНОВНИ БАЗИ

ПОЛЕТИ НА ДЕН


СЪЗДАВАНЕ

Nairobi

134

1977

 


ПРОГРАМА ЗА
ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ


ЧЛЕН НА
SKY TEAM


IATA КОД

Flying Blue09.06.2005KOТИПОВЕ САМОЛЕТИ
БРОЙ
СЛУЖИТЕЛИ
ПЪТНИЦИ
НА ГОДИНА

E170, E190,
B737-300/700/800,
B767-300ER,
B777-200ER

4 000

(в милиони)
3.67

Kenya Airways е водеща авиокомпания в Африка. Авиокомпанията лети до 61 дестинации по света, от които 43 са в Африка. Годишно авиокомпанията превозва над 3 милиона пътници. През 1995г., Kenya Airways влиза в съюз с холандския превозвач KLM. През 2010г.  Kenya Airways добавя четири нови ключови африкански дестинации. Това са: столицата Джуба на Южен Судан, Луанда в Ангола, Нампула в Северен Мозамбик и крайбрежният град в Кения - Малинди. Авиокомпанията откри нов маршрут за Рим през декември 2010г.

За да бъде конкурентен на пазара авиопревозвача увеличи своя флот с 5 нови самолета през 2010г. Флотът на авиокомпанията се състои от 43 самолета с планове за закупуване на допълнителни самолети до края на 2011г.

През 2005г. Кенийските авиолинии станаха първата авиокомпания в обласата около пустинята Сахара, която получи сертифициране IOSA (IATA Operational Safety Audit). Този сертификат определя нивото на организация на фирмата, както и безопасността на полетите и сигурността на авиокомпанията.

Програмата за лоялни клиенти на Kenya Airways е с името Flying Blue. Тя предлага много награди за лоялни клиенти. Заедно с мрежата на авиокомпаниите от алианса на SkyTeam могат да бъдат достигнати над 900 дестинации, повече от 18 000 полета дневно и над 100 партньора по света. С Flying Blue е лесно да се печелят мили където и да се отиде. Естествено потребителите имат достъп до множество допълнителни услуги, както и да съкратят чакането по летищата, за да премине по-гладко, по-лесно и по-приятно пътуването им.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.