ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Самолетни билети с авиокомпания Air New Zealand

Авиокомпания AIR NEW ZEALAND (NZ)


Брой на самолетите: 99
Брой на служителите: 10 500
Пътници на година: 12,1 милиона
Приходи от продажби (в US$): 3 милиарда
Брой на редовни дестинации: 53
Полети на ден: 560
Член на Star Alliance: март 1999 г.
Програма за лоялни клиенти: Airpoints ™ (Gold Elite, Gold, Silver & Jade)
Основни бази: Окланд, Лос Анджелис, Хонг Конг
IATA код: NZ
Видове въздухоплавателни средства: B747-400, 777-200ER, B767-300ER, Airbus 320-200, B737-300, ATR 72-500, Bombardier Q300, Beech1900D

Air New Zealand е основана през 1940 г. като Tasman Empire Airways Limited и е националният превозвач на Нова Зеландия.

Авиокомпанията лети до, от и в рамките на Нова Зеландия и директно обслужва 53 града в 16 страни, включително 26 дестинации в рамките на Нова Зеландия.

Последните награди за доверието в авиокомпанията са престижното место "Авиокомпания на годината" за 2010 г., смятана за "Оскар" на авиокомпаниите, "Награда за най-добро обслужване на пътниците" през 2008 г. от списанието за световен въздушен транспорт,
"Най-добра авиокомпания в Южния Пасифик, Австралия и Нова Зеландия" през декември 2007 г. от списание Business Traveler в Съединените Щати "Австралийска Водещата авиокомпания за бизнес класа" на 14-те  годишни награди World Travel 2007.

Air New Zealand продължава да инвестира сериозно в своите услуги относно вътрешни пътувания, Тасмания / Тихия океан и пътувания на дълги разстояния, които отговарят на нуждите на бизнес и ваканционни клиенти.

Всички международни полети осъществявани от Air New Zealand са с облегалка, в която има вграден дигитален екран. Флотата от 777 и 747, които обслужват далечните дестинации, включват бизнес Premier кабини със седалки заемащи формата на легло и удобни Premium кабини за икономична класа.

Air New Zealand разполага с една от най-новите, най-модерни, с нисък разход на гориво и природосъобразни за дълги разстояния флоти в света, също така имат поръчка за нови Boeing 777-300ER и 787-9 във връзка с разширяването на маршрутната мрежа.

Последните нови маршрути за дълги директни полети включват Окланд-Ванкувър, Окланд-Шанхай и Окланд-Пекин.

Air New Zealand и отличителния знак Кору (в логото на авиокомпанията) са част от изграждането на Нова Зеландия. Съвсем наскоро въздушният превозвач  установи Air New Zealand Environment Тръст за финансиране на научни изследвания и развитие на алтернативни горива, подкрепящ проекти насърчаващи Нова Зеландия за чиста и зелена репутация по света.

През декември 2008 г. Air New Zealand успешно завърши първия в света търговско авиационен полет - тест захранван от устойчиво второ поколение биогориво ятрофа.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.