ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Самолетни билети с авиокомпания Air Canada

Авиокомпания AIR CANADA (AC)


Брой на самолетите *: 332
Брой на служителите:
22900
Пътници на година: 31 милиона
Приходи от продажби (в US$): 8,9 милиарда
Брой на редовни дестинации: 171
Полети на ден: 1370
Член на Star Alliance: май 1997 г.
Програмата за лоялни клиенти: Aeroplan
Основни бази: Торонто, Монреал, Калгари и Ванкувър
IATA код: AC
Типовете въздухоплавателни средства: Air Canada - B777-300, B777-200, B767-300, A330-300, A321-200, А320-200, A319-100, Embraer 190 и Embraer 175; Jazz - CRJ 705, CRJ 100/200, De Havilland Dash 8 300/100

Air Canada е най-голямата авиокомпания на Канада, която обслужва редовните пътници на Канада, а също така и международният пазар от и към Канада. Заедно с регионалните си филиали - Jazz, Air Canada обслужва над 31 милиона клиенти годишно и осигурява пряко обслужване на пътници до над 171 дестинации на пет континента. Air Canada е член-учредител на Star Alliance, която поддържа най-обширната мрежа в света за въздушен превоз.

Air Canada има широка глобална мрежа с центрове в четири големи канадски града - Торонто, Монреал, Калгари и Ванкувър. Предлага редовени пътнически линии директно до други 58 града в страната, 55 дестинации в САЩ и 58 населени места в Европа, Близкия Изток, Азия, Австралия, Карибите, Мексико и Южна Америка. Air Canada и Jazz поддържат средно 1370 редовни полета всеки ден. Чрез своите стратегически и търговски договорености с мрежата на Star Alliance, Air Canada предлага услуги в повече от 1 077 дестинации в 175 страни и доставя едни от най-добрите условия за лоялни клиенти.

Предшественичката на Air Canada е Trans-Canada Air Lines (TCA), която извършва първия си полет на 01.09.1937 г. До 1964 г. TCA се разраства до толкова, че става национална авиокомпания на Канада и променя името си на Air Canada. Авиокомпанията е напълно приватизирана през 1989 г. Днес Air Canada е 13-та по големина авиокомпания в света с около 22 900 щатни служители.

През 2009 г. Air Canada спечели четири много важни отличия на списанието за бизнес пътувания за най-добър авиопревозвач в бизнес пътуването:
"Най-добри стюардеси в Северна Америка"
"Най-добро обслужване по време на полет  в Северна Америка"
"Най-добра авиокомпания в Северна Америка за пътуване в бизнес класа"
"Най-добра авиокомпания в Северна Америка за международни пътувания". Читателите на списанието Global Travel са гласува за Air Canada като "Най-добра авиокомпания в Канада " и "Най-добра авиокомпания в Северна Америка.

През 2010 г. Air Canada открива нови директни полети между Торонто и Копенхаген, Монреал и Брюксел, като предлага и удобни връзки със своите партньори от Star Alliance. В допълнение на това разкри и още нови сезонни услуги през лятото на 2010 до Барселона и Атина.

* Включително въздухоплавателните средства Jazz

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.