ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Самолетни билети с авиокомпания Air China

Авиокомпания AIR CHINA (CA)


Брой на самолетите: 252
Брой на служителите: 23 807
Пътници годишно: 41 270 000
Приходи от продажби (в US$): 5,1 милиарда
Брой на редовни дестинации: 156
Полети на ден: 925
Член на Star Alliance: Декември 2007 г.
Програмата за лоялни клиенти: PhoenixMiles (Platinum, Gold, Silver, Basic)
Основни бази: Пекин,Ченду, Шанхай
IATA код: CA
Типовете въздухоплавателни средства: B747, B777, B767, B757, B737, A340, A330, A321, A320, A319

Air China е абревиатура на Air China Limited. Предшественичката на Air China, е основана през 1988 г. Air China Limited е основана в Пекин На 30.09.2004 г. с общо регистрирани активи на стойност 6.5 милиарда RMB (жънминби или renminbi, съкр. RMB ?) и внесен капитал от 9.433 милиарда RMB.

Логото на Air China е "Феникс". Китайският вариант на Air China е калиграфирано от г-н Deng Xiaoping, а мото на авиокомпанията е "да отговаря на изискванията на клиентите, изграждайки взаимни полза".

Седалището на Air China е в Пекин, а също така има и няколко подкомпании като Southwest, Zhejiang,  Chongqing, Inner Mongolia, Tianjin, Shanghai, Guizhou, Tibet and Hua’nan. Air China притежава 252 Boeing и Airbus и лети до 32 държави и области, сред които 63 международни града, 3 региона и 90 вътрешни града. Има 925 редовни полетa всеки ден.

Air China е със силно развита вътрешена и международена маршрутна мрежа. През последните години се засилиха няколко регионални центъра, като например на югозапад - център Ченгду, източен Китай с център Шанхай, южен Китай с център Гуанджоу. За да засили продажбите си на пазара и да бъде по-гъвкава Air China предлага също електронни билети и поддържа онлайн продажба. Така тя предлага на своите потребители удобна и бърза услуга при закупуване на самолетни билети.

Air China има високо качествени клиенти, като над 71% от пътуващите са бизнес и търговски пътници. До края на май 2010 г. общият брой на PhoenixMiles - програмата за лоялни клиенти достигна 12,42 милиона. Air China беше официалният  партньор на Олимпийските игри през 2008 г. в Пекин и успешно изпълнили своята отговорност.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.