ЗА ДА ДОСТАВИМ ОЩЕ ПО-ДОБРИ УСЛУГИ НА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ОБНОВЯВАНЕ!


АКО ИМАТЕ ВЪПРОС ОТНОСНО ВЕЧЕ ЗАКУПЕНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТИ, МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА E-MAIL: office@aviotravel.eu МОЛЯ ДА ОСТАВИТЕ И ВАШИЯ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН.


Брой на самолетите: 252
Брой на служителите: 23 807
Пътници годишно: 41 270 000
Приходи от продажби (в US$): 5,1 милиарда
Брой на редовни дестинации: 156
Полети на ден: 925
Член на Star Alliance: Декември 2007 г.
Програмата за лоялни клиенти: PhoenixMiles (Platinum, Gold, Silver, Basic)
Основни бази: Пекин,Ченду, Шанхай
IATA код: CA
Типовете въздухоплавателни средства: B747, B777, B767, B757, B737, A340, A330, A321, A320, A319

Air China е абревиатура на Air China Limited. Предшественичката на Air China, е основана през 1988 г. Air China Limited е основана в Пекин На 30.09.2004 г. с общо регистрирани активи на стойност 6.5 милиарда RMB (жънминби или renminbi, съкр. RMB ?) и внесен капитал от 9.433 милиарда RMB.

Логото на Air China е "Феникс". Китайският вариант на Air China е калиграфирано от г-н Deng Xiaoping, а мото на авиокомпанията е "да отговаря на изискванията на клиентите, изграждайки взаимни полза".

Седалището на Air China е в Пекин, а също така има и няколко подкомпании като Southwest, Zhejiang,  Chongqing, Inner Mongolia, Tianjin, Shanghai, Guizhou, Tibet and Hua’nan. Air China притежава 252 Boeing и Airbus и лети до 32 държави и области, сред които 63 международни града, 3 региона и 90 вътрешни града. Има 925 редовни полетa всеки ден.

Air China е със силно развита вътрешена и международена маршрутна мрежа. През последните години се засилиха няколко регионални центъра, като например на югозапад - център Ченгду, източен Китай с център Шанхай, южен Китай с център Гуанджоу. За да засили продажбите си на пазара и да бъде по-гъвкава Air China предлага също електронни билети и поддържа онлайн продажба. Така тя предлага на своите потребители удобна и бърза услуга при закупуване на самолетни билети.

Air China има високо качествени клиенти, като над 71% от пътуващите са бизнес и търговски пътници. До края на май 2010 г. общият брой на PhoenixMiles - програмата за лоялни клиенти достигна 12,42 милиона. Air China беше официалният  партньор на Олимпийските игри през 2008 г. в Пекин и успешно изпълнили своята отговорност.


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА

               

 

 

          

 

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

Не използваме изкуствен интелект
Вие ще имате удоволствието да си комуникирате с реален човек, а не с робот.

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет с дебитна или кредитна карта.

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

 

Вижте отзивите и коментарите от клиенти, използвали вече нашите услуги


Контакти 🌐 За нас 🌐 Работно време 🌐 Общи условия 🌐 Защита на личните данни 🌐 Поверителност 🌐 Банкова сметка 🌐 Разплащане с банкови карти 🌐 Бизнес партньори 🌐 Корпоративни клиенти 🌐 Визитна картичка 🌐 Отзиви за Авиотравел 🌐 Сертификати и удостоверения 🌐 Авиотравел в социалните мрежи

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.


🌐 air-bg.com
Резервации на чартърни самолетни билети


🌐 evtinsamoletenbilet.com
Всички нискобюджетни полети   


🌐 bulgaria-air.eu
Директни полети от и до България


🌐 e-samoletnibileti.eu
Он-лайн резервации на самолетни билети


🌐 samoletenbilet.eu
Блог за резервации на самолетни билети


🌐 samoletenbilet.com
Посещаване на забележителности и атракции


🌐 kruiz.eu
Резервации на пътувания с круизни кораби


🌐 pochivka.promo
Почивки и ваканции с директни чартърни полети    

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.