ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Самолетни билети с авиокомпания TAP Portugal

Авиокомпания TAP PORTUGAL (TP)

Брой на самолетите: 71
Брой на служителите: 6 980
Пътници на година: 8,44 милиона
Приходи от продажби (в US$): 2,55 милиарда
Брой на редовни дестинации: 65
Полети на ден: 260
Член на Star Alliance: 14.03.2005 г.
Основни бази: Лисабон, Порто
IATA код: TP

TAP Portugal е водещата португалска авиокомпания, създадена през 1945 г. Нейният център Лисабон е ключов европейски портал на кръстопътя на държавите от Африка, Северна и Южна Америка, като TAP Portugal се откроява като водещ превозвач в обслужването на Бразилия.

Съществуващата мрежа на TAP Portugal включва 65 вътрешни и международни дестинации в 31 страни по целия свят. По този начин TAP предлага на клиентите си разширен и много гъвкав избор, предоставяйки най-удобните редовни полети и лесно свързване с допълнителни далечни дестинации.

Заедно с PGA, нейния регионален превозвач придобит през 2007 г., TAP в момента предлага средно над 1 850 полета на седмица с модерен флот от 71 въздухоплавателни средства Airbus.

Самолетите на Tap Portugal са  разделени на две класи – Top Executive и икономична. В самолетите за полети на средно разстояние и двете класи са оборудвани с кожени седалки и системи за развлечение, състоящи се от няколко LCD екрана на тавана на салона. В класата Top Executive се предлага повече лично пространство на пътниците, както и по-добри ястия. В самолетите за дълги разстояния, местата са оборудвани с индивидуални дисплеи със системи за развлечение, а седалките в Top Executive се превръщат в плоски легла.

Качественото обслужване на клиентите е основен приоритет на авиокомпанията. Затова TAP Portugal постоянно инвестира в нови технологии, като добавя и произвежда безопасни, сигурни и подобрени продукти и услуги, съобразени с очакванията на клиентите

През 2010 г. TAP стартира три нови дестинации: Маракеш, Мароко и Алжир. С тези нови за компанията маршрути, TAP предприе важна крачка към засилване на стратегията си в Африка и в момента обхваща 11 дестинации в девет страни в Африка, като предлага 63 полета седмично до континента.

През 2007 г. WTM (World Travel Market) от Обединеното кралство призна изключително ценния принос на TAP Portugal за развитието на туристическата индустрия в Португалия.

През 2009 г. TAP беше призната и наградена от WTA (World Travel Awards) както "Водеща авиокомпания в света за обслужването на Южна Америка".

ЮНЕСКО и Международният съюз за геологически науки връчиха на TAP Portugal престижната награда IYPE “Planet Earth Award 2010” в категорията за най-голяма иновативност и устойчивост, като признание за постиженията на авиокомпанията за карбон офсетните програми.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.