ЗА ДА ДОСТАВИМ ОЩЕ ПО-ДОБРИ УСЛУГИ НА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ОБНОВЯВАНЕ!


АКО ИМАТЕ ВЪПРОС ОТНОСНО ВЕЧЕ ЗАКУПЕНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТИ, МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА E-MAIL: office@aviotravel.eu МОЛЯ ДА ОСТАВИТЕ И ВАШИЯ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН.

Брой на самолетите: 71
Брой на служителите: 6 980
Пътници на година: 8,44 милиона
Приходи от продажби (в US$): 2,55 милиарда
Брой на редовни дестинации: 65
Полети на ден: 260
Член на Star Alliance: 14.03.2005 г.
Основни бази: Лисабон, Порто
IATA код: TP

TAP Portugal е водещата португалска авиокомпания, създадена през 1945 г. Нейният център Лисабон е ключов европейски портал на кръстопътя на държавите от Африка, Северна и Южна Америка, като TAP Portugal се откроява като водещ превозвач в обслужването на Бразилия.

Съществуващата мрежа на TAP Portugal включва 65 вътрешни и международни дестинации в 31 страни по целия свят. По този начин TAP предлага на клиентите си разширен и много гъвкав избор, предоставяйки най-удобните редовни полети и лесно свързване с допълнителни далечни дестинации.

Заедно с PGA, нейния регионален превозвач придобит през 2007 г., TAP в момента предлага средно над 1 850 полета на седмица с модерен флот от 71 въздухоплавателни средства Airbus.

Самолетите на Tap Portugal са  разделени на две класи – Top Executive и икономична. В самолетите за полети на средно разстояние и двете класи са оборудвани с кожени седалки и системи за развлечение, състоящи се от няколко LCD екрана на тавана на салона. В класата Top Executive се предлага повече лично пространство на пътниците, както и по-добри ястия. В самолетите за дълги разстояния, местата са оборудвани с индивидуални дисплеи със системи за развлечение, а седалките в Top Executive се превръщат в плоски легла.

Качественото обслужване на клиентите е основен приоритет на авиокомпанията. Затова TAP Portugal постоянно инвестира в нови технологии, като добавя и произвежда безопасни, сигурни и подобрени продукти и услуги, съобразени с очакванията на клиентите

През 2010 г. TAP стартира три нови дестинации: Маракеш, Мароко и Алжир. С тези нови за компанията маршрути, TAP предприе важна крачка към засилване на стратегията си в Африка и в момента обхваща 11 дестинации в девет страни в Африка, като предлага 63 полета седмично до континента.

През 2007 г. WTM (World Travel Market) от Обединеното кралство призна изключително ценния принос на TAP Portugal за развитието на туристическата индустрия в Португалия.

През 2009 г. TAP беше призната и наградена от WTA (World Travel Awards) както "Водеща авиокомпания в света за обслужването на Южна Америка".

ЮНЕСКО и Международният съюз за геологически науки връчиха на TAP Portugal престижната награда IYPE “Planet Earth Award 2010” в категорията за най-голяма иновативност и устойчивост, като признание за постиженията на авиокомпанията за карбон офсетните програми.


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА

               

 

 

          

 

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

Не използваме изкуствен интелект
Вие ще имате удоволствието да си комуникирате с реален човек, а не с робот.

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет с дебитна или кредитна карта.

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

 

Вижте отзивите и коментарите от клиенти, използвали вече нашите услуги


Контакти 🌐 За нас 🌐 Работно време 🌐 Общи условия 🌐 Защита на личните данни 🌐 Поверителност 🌐 Банкова сметка 🌐 Разплащане с банкови карти 🌐 Бизнес партньори 🌐 Корпоративни клиенти 🌐 Визитна картичка 🌐 Отзиви за Авиотравел 🌐 Сертификати и удостоверения 🌐 Авиотравел в социалните мрежи

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.


🌐 air-bg.com
Резервации на чартърни самолетни билети


🌐 evtinsamoletenbilet.com
Всички нискобюджетни полети   


🌐 bulgaria-air.eu
Директни полети от и до България


🌐 e-samoletnibileti.eu
Он-лайн резервации на самолетни билети


🌐 samoletenbilet.eu
Блог за резервации на самолетни билети


🌐 samoletenbilet.com
Посещаване на забележителности и атракции


🌐 kruiz.eu
Резервации на пътувания с круизни кораби


🌐 pochivka.promo
Почивки и ваканции с директни чартърни полети    

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.