ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Самолетни билети с авиокомпания ANA All Nippon Airways

Авиокомпания ANA (NH)


Брой на самолетите: 216
Брой на служителите: 33045
Пътници на година: 47 милиона
Приходи от продажби (в US$): 14,2 милиарда
Брой на редовни дестинации: 78
Полети на ден: 1024
Член на Star Alliance: октомври 1999 г.
Програма за лоялни клиенти: ANA Mileage Club (Diamond, Platinum, SuperFlyers)
Основни бази: Токио (Ханеда, Нарита)
IATA код: NH
Видове въздухоплавателни средства: A320, B747-400, B777-300ER, B777-200ER, B767-300ER, B737-700, B737-700ER

All Nippon Airways (ANA) е вторият по големина превозвач в Япония и една от най-големите авиокомпании в Азия. Историята на  ANA започва през 1952 г., от Nippon Helicopter и друга регионална авиокомпания. Те работят поотделно, но в тесни връзки до 1957 г., когато е създадено дружеството All Nippon Airways Co.  чрез обединяването на двете.

ANA разраства бързо вътрешна мрежа на маршрути в Япония и през 1986 г. навлиза в нова ера с първите си редовни международни полети от летище Токио Нарита до Гуам, след като японското правителство либерализира пазара за международния въздушния транспорт. Сега се класира сред първите 10 пътнически авиокомпании в света. АНА продължава да разширява международната си мрежа. Днес обслужва 78 дестинации в 13 страни.
В същото време АНА поддържа много добре вътрешните си линии и компанията обслужва до 52 дестинации в Япония с над 900 полета на ден, като това е около 50% от японския вътрешен пазар на пътуване. Авиокомпания АНА е в челната тройка в списъка на най-безопасните авиолинии, като заема почетното трето място.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.