ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 ⋅ ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ


Брой на самолетите: 216
Брой на служителите: 33045
Пътници на година: 47 милиона
Приходи от продажби (в US$): 14,2 милиарда
Брой на редовни дестинации: 78
Полети на ден: 1024
Член на Star Alliance: октомври 1999 г.
Програма за лоялни клиенти: ANA Mileage Club (Diamond, Platinum, SuperFlyers)
Основни бази: Токио (Ханеда, Нарита)
IATA код: NH
Видове въздухоплавателни средства: A320, B747-400, B777-300ER, B777-200ER, B767-300ER, B737-700, B737-700ER

All Nippon Airways (ANA) е вторият по големина превозвач в Япония и една от най-големите авиокомпании в Азия. Историята на  ANA започва през 1952 г., от Nippon Helicopter и друга регионална авиокомпания. Те работят поотделно, но в тесни връзки до 1957 г., когато е създадено дружеството All Nippon Airways Co.  чрез обединяването на двете.

ANA разраства бързо вътрешна мрежа на маршрути в Япония и през 1986 г. навлиза в нова ера с първите си редовни международни полети от летище Токио Нарита до Гуам, след като японското правителство либерализира пазара за международния въздушния транспорт. Сега се класира сред първите 10 пътнически авиокомпании в света. АНА продължава да разширява международната си мрежа. Днес обслужва 78 дестинации в 13 страни.
В същото време АНА поддържа много добре вътрешните си линии и компанията обслужва до 52 дестинации в Япония с над 900 полета на ден, като това е около 50% от японския вътрешен пазар на пътуване. Авиокомпания АНА е в челната тройка в списъка на най-безопасните авиолинии, като заема почетното трето място.


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА

               

 

 

          

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

Не използваме изкуствен интелект
Вие ще имате удоволствието да си комуникирате с реален човек, а не с робот.

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет, хотел, трансфер с дебитна или кредитна карта.

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

 

Вижте отзивите и коментарите от клиенти, използвали вече нашите услуги

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.