ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Самолетни билети с авиокомпания Austrian Airlines

Авиокомпания AUSTRIAN AIRLINES (OS)

Брой на самолетите: 91
Брой на служителите: 7200
Пътници на година: 10,7 милиона
Приходи от продажби (в US$): 3,67 милиарда
Брой на редовни дестинации: 120
Полети на ден: 450
Член на Star Alliance: март 2000 г.
Програма за лоялни клиенти: Miles and More
Основна база: Виена
IATA код: OS
Видове въздухоплавателни средства: Boeing 777-200, Boeing 767-300, Airbus A321, A320, A319, Боинг 737-800, Boeing 737-700, Boeing 737-600, Fokker 100, Fokker 70, Bombardier Q400, Bombardier Q300, Канадеър CRJ200

Austrian Airlines е водещ превозвач в Централна и Източна Европа и Близкия изток. Още от самото началото 31.03.1958 г. Austrian Airlines бележи голям напредък в достигането на нови и непознати до този момент дестинации. Специализираната мрежа на авиопревозвача се фокусира конкретно върху разширяването на вътрешния си пазар, както и в Централна и Източна Европа и трансферите от изток на запад и от запад на изток.

За Austrian Airlines безопасността на пътниците е един от основните приоритети. Непрестанното обучение на персонала във връзка с авиационните технологии, както и поддръжката на самолетите на световно ниво, са предмет на прецизен контрол,  съответстващ на всички международни норми за безопасност. За своите редовни клиенти Austrian Airlines предлага бонусната схема за събиране на точки Miles & More. Тя дава възможност на пътниците да трупат мили, които после да разменят за различни услуги, между които и безплатни самолетни билети.

Това, което отличава Austrian Airlines от останалите е:

  • Богата маршрутна мрежа насочена към Централна и Източна Европа и Близкия изток, допълвана от полети до Северна Америка и Азия.
  • Трансфери през Виена със средно време за връзка от само 25 минути и комфортни зали за освежаване и почивка.
  • Кетъринг от Do & Co както в икономична така и в бизнес класа.
  • Пълно обслужване с австрийски чар и усмивка, от самата резервация до до достигане на крайната дестинация.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.