Тук може да ползвате нашата безплатна услуга Avio Priority
Получете информация за ценa на самолетен билет чрез директно обаждане в центъра за резервации. Работно време от понеделник до петък: 09:00-17:00. Почивни дни:  събота и неделя.

ЗАПИТВАНЕ ЗА НАЛИЧНИ МЕСТА И ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

Брой на самолетите: 91
Брой на служителите: 7200
Пътници на година: 10,7 милиона
Приходи от продажби (в US$): 3,67 милиарда
Брой на редовни дестинации: 120
Полети на ден: 450
Член на Star Alliance: март 2000 г.
Програма за лоялни клиенти: Miles and More
Основна база: Виена
IATA код: OS
Видове въздухоплавателни средства: Boeing 777-200, Boeing 767-300, Airbus A321, A320, A319, Боинг 737-800, Boeing 737-700, Boeing 737-600, Fokker 100, Fokker 70, Bombardier Q400, Bombardier Q300, Канадеър CRJ200

Austrian Airlines е водещ превозвач в Централна и Източна Европа и Близкия изток. Още от самото началото 31.03.1958 г. Austrian Airlines бележи голям напредък в достигането на нови и непознати до този момент дестинации. Специализираната мрежа на авиопревозвача се фокусира конкретно върху разширяването на вътрешния си пазар, както и в Централна и Източна Европа и трансферите от изток на запад и от запад на изток.

За Austrian Airlines безопасността на пътниците е един от основните приоритети. Непрестанното обучение на персонала във връзка с авиационните технологии, както и поддръжката на самолетите на световно ниво, са предмет на прецизен контрол,  съответстващ на всички международни норми за безопасност. За своите редовни клиенти Austrian Airlines предлага бонусната схема за събиране на точки Miles & More. Тя дава възможност на пътниците да трупат мили, които после да разменят за различни услуги, между които и безплатни самолетни билети.

Това, което отличава Austrian Airlines от останалите е:

  • Богата маршрутна мрежа насочена към Централна и Източна Европа и Близкия изток, допълвана от полети до Северна Америка и Азия.
  • Трансфери през Виена със средно време за връзка от само 25 минути и комфортни зали за освежаване и почивка.
  • Кетъринг от Do & Co както в икономична така и в бизнес класа.
  • Пълно обслужване с австрийски чар и усмивка, от самата резервация до до достигане на крайната дестинация.


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА

               

 

 

          

 

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

Не използваме изкуствен интелект
Вие ще имате удоволствието да си комуникирате с реален човек, а не с робот.

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет с дебитна или кредитна карта.

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

 

Вижте отзивите и коментарите от клиенти, използвали вече нашите услуги


Контакти 🌐 За нас 🌐 Работно време 🌐 Общи условия 🌐 Защита на личните данни 🌐 Поверителност 🌐 Банкова сметка 🌐 Разплащане с банкови карти 🌐 Бизнес партньори 🌐 Корпоративни клиенти 🌐 Визитна картичка 🌐 Отзиви за Авиотравел 🌐 Сертификати и удостоверения 🌐 Авиотравел в социалните мрежи

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.


🌐 air-bg.com
Резервации на чартърни самолетни билети


🌐 evtinsamoletenbilet.com
Всички нискобюджетни полети   


🌐 bulgaria-air.eu
Директни полети от и до България


🌐 e-samoletnibileti.eu
Он-лайн резервации на самолетни билети


🌐 samoletenbilet.eu
Блог за резервации на самолетни билети


🌐 samoletenbilet.com
Посещаване на забележителности и атракции


🌐 kruiz.eu
Резервации на пътувания с круизни кораби


🌐 pochivka.promo
Почивки и ваканции с директни чартърни полети    

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.