ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Самолетни билети с авиокомпания Croatia Airlines

Авиокомпания CROATIA AIRLINES (OU)

Брой на самолетите: 12
Брой на служителите: 1 131
Пътници на година: 1 750 000
Приходи от продажби (в US$): 265 000 000
Брой на редовни дестинации: 28
Полети на ден: 70
Основна база: Загреб
IATA код: OU

Croatia Airlines е непрекъснато развиваща се авиокомпания свързваща Хърватия с най-важните европейски градове, а от там прави връзка с целия свят. От 1992 г. Croatia Airlines е пълноправен член на Международната Асоциация за Въздушен Транспорт (IATA), а от 1998 г. е член на Асоциацията на Европейските Авиокомпании (Association of European Airlines - АЕА). Седалището на компанията е в Загреб.

Croatia Airlines има офиси в Загреб, Дубровник, Пула, Риека, Сплит и Задар, а също така и в чужбина - в Амстердам, Брюксел, Франкфурт, Лондон, Париж, Рим, Сараево, Скопие, Виена и Цюрих.

Компанията притежава една от най-младите и най-модерните флотилии в Европа, която включва 12 модерни самолета, осем нови самолета A319 и A320 (един A319 на лизинг) и четири Dash 8-Q 400, като непрекъснато увеличава броя на пътниците си година след година. През 2009 г. Croatia Airlines е превозила 1 750 874 пътници.

Croatia Airlines свързва Хърватия със следните европейски дестинации: Амстердам, Барселона, Брюксел, Копенхаген, Дюселдорф, Франкфурт, Гьотеборг, Лондон, Манчестър, Мюнхен, Париж, Подгорица, Прищина, Рим, Сараево, Скопие, Тел Авив, Виена и Цюрих. Вътрешите полети на Croatia Airlines  обслужват градовете: Загреб, Бол, Дубровник, Осиек, Пула, Риека, Сплит и Задар.

Хърватският национален превозвач е изградил успешно сътрудничество с много чуждестранни авиокомпании, включително и една от най-важните - немската авиокомпания Lufthansa.

Със своя модерен флот Croatia Airlines притежава добре планиран график на полетите адаптирани към нуждите на пътниците, професионален екип и непрекъснато подобряване на качеството на услугите, както на борда така и на земята. Така Croatia Airlines има за цел да предложи на своите пътници нещо повече от удобен полет.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.