ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Летище Порто - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ПОРТО (OPO)Международно летище Порто (OPO)
Международното летище Порто е с IATA код: OPO. На английски се изписва по следния начин Porto Airport. Познато е още и под името Francisco de Sa Carneiro Airport. Летището се намира на 11 км. от град Порто в Португалия. Открито е през 1959г. и се нарежда на второ място след това в Лисабон. Освен това е най-голямото летище в северна Португалия. В началото носи името Pedras Rubras, a по-късно е прекръстено на португалския премиер Франческо де Са Карнейро.

В близост до него се намират: Перафита, Миранте, Морейра, Авеледа, Лавра, Гандра и Вила Нова да Теля. Летище Порто (OPO) се управлява се от АNA - Aeroportos de Portugal.

Сградата на терминала на летище Порто (OPO) е модерна и е на три нива: на първо ниво са пристигащи пътници, багажи и коли под наем, второто ниво е за търговски обекти и салон за качване, а третото ниво е за заминаващи и места за храна, обмяна на валута и аптека. Летище Порто посреща и изпраща близо 5 мил. пътници годишно.

Услуги предлагани на Международно летище Порто (OPO)
Услугите, които летище Порто (OPO) предлага са: банка, банкомат, безмитен магазин, аутлет магазин, магазин за сувенири и магазин на известната марка вино - Портвайн. За хората с увреждания са налични специални услуги при предварителна заявка.

Достъп от и до Международно летище Порто (OPO)
Достъпът от и до летище Порто (OPO) се осъществява с автомобили по магистрала А28, А3 и Via Norte, таксита, и автобуси с номера 601, 602, 604. До аерпорта се стига и с влак, a също и с метрото. Паркинг за кратък и дълъг престой предлага паркомясто за всеки желаещ тази услуга.


Име на летището: Porto Airport или Francisco de Sa Carneiro Airport
IATA код: OPO
Адрес: Avenida do Aeroporto, Maia, 4470-558, Portugal
Терминали: 1
Най-близки градове: Порто (11 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
аптека         
ресторанти         
безмитни магазини         
детски кът         
интернет (30 мин) безплатно
зали за конференции    

 

 

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Порто на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu ще намерите икономични предложения за пътувания до Порто на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Порто?
Продължителността на самолетното пътуване до Порто зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Порто?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Порто, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Порто, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Порто и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Порто?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Порто. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Порто, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Порто, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.