Летище Кастелон Коста Азаар - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ КАСТЕЛОН КОСТА АЗААР (CDT)Летище Кастелон Коста Азаар (CDT)
Испанското летище Кастелон Коста Азаар е с IATA код: CDT. На английски се изписва по следния начин: Castellón–Costa Azahar Airport, а на испански: Aeropuerto de Castellon-Costa Azahar. Летището се намира на 100км. от Валенсия и е познато на световната авиация с безразсъдните разходи, използвани за построяването му. За разточителство свидетелства и огромната статуята пред самото летище. Накрая след дълги препятствия на 14.01.2014г. летището получава дълго очакваните разрешителни и благоволението на авиокомпаниите да включат дестинацията в своите маршрути.

Летище Кастелон Коста Азаар (CDT) се управлява от частен оператор - SNC-Lavalin Group Inc. и обработва около 2 мил. пътници годишно. Канадска компания ще управлява летището за срок от 20г. Първа авиокомпания Ryanair започва да обслужва аерогарата.

От летище София до Летище Кастелон Коста Азаар (CDT) вече ще се изпълняват директни полети, които ще стартират на 31.10.2016г. с нискобюджетната иралндска авиокомпания Ryanair.


Услуги предлагани на Летище Кастелон Коста Азаар (CDT)

Летищните услуги на летище Кастелон Коста Азаар (CDT) са стандартни.


Достъп от и до Летище Кастелон Коста Азаар (CDT)


С такси
Такси може да вземете пред сградата на терминала

С автобус
От сайта на летището може предварително да резервирате автобусен билет, който ще ви заведе до Валенсия. Продължителността на пътуването е около 2 часа.

С автомобил под наем
На летището има представителства на следните компании: Avis, Europcar, Hertz и Sixt.

Паркинг
Има наличен паркинг с 500 паркоместа.


Име на летището: Castellon-Costa Azahar
IATA код: CDT
Адрес: Carretera CV-13, Km 2.4, 12181 Benlloch, Castellon, Spain
Терминали: 1
Най-близки градове: Валенсия (100 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
гишета за информация         
ресторанти         
безмитни магазини         
детски кът         
коли под наем         
зали за конференции         

 

Резервирай онлайн хотел тук


ИНДИВИДУАЛНО ЗАПИТВАНЕ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ


- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2020

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.