Тук може да ползвате нашата безплатна услуга Avio Priority
Получете информация за ценa на самолетен билет чрез директно обаждане в центъра за резервации. Работно време от понеделник до петък: 09:00-17:00. Почивни дни:  събота и неделя.

ЗАПИТВАНЕ ЗА НАЛИЧНИ МЕСТА И ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ


Летище Санта Круз де ла Палма (SPC)
Летище Санта Круз де ла Палма е с IATA код: SPC. Летището е познато и с по-краткото си име Ла Палма. На испански се изписва по следния начин: Aeropuerto de La Palma, а на английски е: Santa Cruz de La Palma Airport. Летището е разположено в Breña Baja и Villa de Mazo, на 8 км южно от град Санта Круз де Ла Палма на остров Ла Палма, който е част от Канарските острови.

Канарите са разположени точно до северозападното крайбрежие на Африка и са една от най-популярните ваканционни дестинации както в Испания, така и в цяла Европа.

Летище Ла Палма (SPC) приема полети както от съседните острови, вътрешни полети от Испания, така и чартърни полети от Германия, Великобритания, Скандинавия, Холандия и други европейски държави.

Новата сграда на терминала отвори врати още през юли 2011 г., като така предоставя на летището капацитет от около 3 милиона пътници годишно. Новият терминал има на разположение 25 гишета за регистрация, 4 ленти за получаване на багаж и 9 изхода за качване на пътниците. Летището разполага и с нова контролна кула.


Услуги предлагани на летище Санта Круз де ла Палма (SPC)
Пристигащите и заминаващите пътници се обработват от един единствен терминал. Както чекирането на заминаващите, така и обработката на пристигащите пасажери се извършва на приземното нивото на терминала. Бюрото за загубени и намерени вещи се намират на етаж 0.

Кафене е разположено в зоната за пристигащи на приземното ниво, а друго кафене ще откриете на първия етаж в зоната за заминаващи. Има и обособена специална детска зона за игра, където пътуващите семейства ще се чувстват по-спокойни със своите деца, преди да се качат на полета си.

Точките за WiFi връзка могат да бъдат намерени на територията на целия терминал. Има специална услуга за пътниците за отдаване на таблети под наем срещу допълнително заплащане. Достъпът до WiFi е безплатен, но когато пътниците се свързват с мрежата на "Airport Free WiFi Aena", те трябва да се регистрират с е-мейл, Facebook, Aena Club Cliente или акаунт в LinkedIn. Потребителите могат да регистрират няколко мобилни устройства.

Летище Ла Палма има паркинг точно под сградата на терминала, така че ще ви отнеме само около 3 - 4 минути пеша за да стигнете до местата за паркиране. По-евтино ще ви излезе, ако направите предварителна резервация за паркинга.


Достъп от и до летище Санта Круз де ла Палма (SPC)

С автобус
Автобусната спирка се намира на нивото на земята в зоната на пристигащите. Автобусна линия 500 свързва летището с град Санта Круз де Ла Палма. Той също така отива и в туристическата зона на Лос Канкахос (Los Cancajos) с регулярно разписание през деня, като започва от 07:15, след това в 07:45 и така по едно и също време през целия ден до последния автобус в 22:45. Автобусите се връщат от Санта Круз в 06:30, 07:00, 07:45 и така в същите часове до 22:15, като са налични от понеделник до събота.

С такси
Таксиметровата стоянка е разположена точно отвън пред терминала. От тук може да вземете такси за Ла Палма.

С автомобил под наем
Бюрата за коли под наем се намират на приземния етаж на терминалната сграда на летище Ла Палма. Фирмите за коли под наем предлагат услугите си във фоайето на пристигащите, а вземането на автомобила под наем се извършва точно под сградата на летището. Има голям избор от компании за коли под наем, сред които ще откриете: Avis, Budget, Cicar, Europcar, Enterprise, Hertz, Orlando, Sixt, Topcar и Thrifty.

 

 

Име на летището: La Palma Airport
IATA код: SPC
Адрес: Camino la Bajita, s/n, 38739 Villa de Mazo, Santa Cruz de Tenerife, Spain
Терминали: 1
Най-близки градове: Санта Круз де Ла Палма (8 км)
            

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО         
         
ресторант        
туристически офис          
паркинг         
безплатен интернет          
автомобили под наем
 детски кът         
 поща   

Има ли специални оферти за самолетни билети до Санта Круз де ла Палма на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu  ще намерите икономични предложения за пътувания до Санта Круз де ла Палма на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Санта Круз де ла Палма?
Продължителността на самолетното пътуване до Санта Круз де ла Палма зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Санта Круз де ла Палма?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Санта Круз де ла Палма, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Санта Круз де ла Палма, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Санта Круз де ла Палма и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Санта Круз де ла Палма?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Санта Круз де ла Палма. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Санта Круз де ла Палма, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Санта Круз де ла Палма, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ

ЛЕТИЩНИ ТРАНСФЕРИ

ПЪТУВАНЕ СЪС САМОЛЕТ

СЕМЕЙНО ПЪТУВАНЕ

САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

ОНЛАЙН ЧЕКИРАНЕ

РЕГИСТРИРАН БАГАЖ

РЪЧЕН БАГАЖ

ГРУПОВО ПЪТУВАНЕ

ВИЗА ЗА ПЪТУВАНЕ

ПЪТУВАНЕ С МУЗИКАЛЕН ИНСТРУМЕНТ

ПЪТУВАНЕ С КУЧЕ ИЛИ КОТКА


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА

               

 

 

          

 

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

Не използваме изкуствен интелект
Вие ще имате удоволствието да си комуникирате с реален човек, а не с робот.

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет с дебитна или кредитна карта.

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

 

Вижте отзивите и коментарите от клиенти, използвали вече нашите услуги


Контакти 🌐 За нас 🌐 Работно време 🌐 Общи условия 🌐 Защита на личните данни 🌐 Поверителност 🌐 Банкова сметка 🌐 Разплащане с банкови карти 🌐 Бизнес партньори 🌐 Корпоративни клиенти 🌐 Визитна картичка 🌐 Отзиви за Авиотравел 🌐 Сертификати и удостоверения 🌐 Авиотравел в социалните мрежи

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.


🌐 air-bg.com
Резервации на чартърни самолетни билети


🌐 evtinsamoletenbilet.com
Всички нискобюджетни полети   


🌐 bulgaria-air.eu
Директни полети от и до България


🌐 e-samoletnibileti.eu
Он-лайн резервации на самолетни билети


🌐 samoletenbilet.eu
Блог за резервации на самолетни билети


🌐 samoletenbilet.com
Посещаване на забележителности и атракции


🌐 kruiz.eu
Резервации на пътувания с круизни кораби


🌐 pochivka.promo
Почивки и ваканции с директни чартърни полети    

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.