ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 ⋅ ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ
Международно летище Бари Карол Войтила (BRI)
Международно летище Бари Карол Войтила е с IATA код: BRI. На английски се изписва по следния начин Bari Karol Wojtyla Airport, а на италиански: Aeroporto di Bari Karol Wojtyla. Името Карол Войтила е рожденото име на Св. Папа Йоан Павел II. Летището още е познато и под името Палезе (на италиански: Aeroporto di Palese). То се намира на Адриатическото крайбрежие на Италия. Обслужва град Бари, като отстои на 10км. от града и успешно обработва малко над 2 мил. пътници годишно.

Аерогара Бари Карол Войтила (BRI) е построено през 1930г. и се развива като военно до 1960г. Преминава в гражданско летище след обновление на терминала и летищните съоръжения - четири моста и многоетажен паркинг.

Услуги предлагани на Международно летище Бари Карол Войтила (BRI)
Така модернизирано летището Бари (BRI) разполага с: информационно бюро, кафенета, ресторант, магазини и офис за коли под наем. Хората с увреждания ползват специални услуги при предварителна заявка. Паркингът с кратък и дълъг престой очаква своите клиенти и осигурява место за всеки.

Достъп от и до Международно летище Бари Карол Войтила (BRI)
Достъпът до летище Бари (BRI) се осъществява с коли, таксита и автобуси по околовръстния път и по магистрала А14 покрай морето. Отделно с директна линия на автобус номер 16 може да стигнете до централна гара.

 

Име на летището: Bari Karol Wojtyla Airport
IATA код: BRI
Адрес: Bari Karol Wojtyla Airport, Viale Enzo Ferrari, 70128 Bari, Italy
Терминали: 1
Най-близки градове: Бари (10 км)
            

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
          
обмяна на валута           
поща           
офис за загубени багажи           
банка           
църква          
безплатен интернет          
зали за конференции

 

 

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Бари на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu  ще намерите икономични предложения за пътувания до Бари на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Бари?
Продължителността на самолетното пътуване до Бари зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Бари?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Бари, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Бари, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Бари и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Бари?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Бари. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Бари, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Бари, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

ОНЛАЙН ЧЕКИРАНЕ

СЕМЕЙНО ПЪТУВАНЕ

ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ

ЛЕТИЩНИ ТРАНСФЕРИ

ПЪТУВАНЕ СЪС САМОЛЕТ

РЕГИСТРИРАН БАГАЖ

РЪЧЕН БАГАЖ

ГРУПОВО ПЪТУВАНЕ

ВИЗА ЗА ПЪТУВАНЕ

ПЪТУВАНЕ С МУЗИКАЛЕН ИНСТРУМЕНТ

ПЪТУВАНЕ С КУЧЕ ИЛИ КОТКА


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА

               

 

 

          

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

Не използваме изкуствен интелект
Вие ще имате удоволствието да си комуникирате с реален човек, а не с робот.

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет, хотел, трансфер с дебитна или кредитна карта.

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

 

Вижте отзивите и коментарите от клиенти, използвали вече нашите услуги

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.