ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЗА ДА ДОСТАВИМ ОЩЕ ПО-ДОБРИ УСЛУГИ НА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ОБНОВЯВАНЕ!


АКО ИМАТЕ ВЪПРОС ОТНОСНО ВЕЧЕ ЗАКУПЕНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТИ, МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА E-MAIL: office@aviotravel.eu МОЛЯ ДА ОСТАВИТЕ И ВАШИЯ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН.

Какво представлява онлайн чекирането?

Онлайн чекиране

Защо е нужно онлайн чекирането и кой може да го извърши?

Онлайн чекирането е процедура, при която се потвърждава присъствието на пасажерите при пътуване със самолет. За целта в резервацията се въвеждат данни от документа, с който ще пътува всеки пътник и се изготвят електронни бордни карти. В повечето случаи се изисква бордните карти да бъдат самостоятелно разпечатани. В зависимост от авиокомпанията и конкретния полет, пътниците могат да отбележат при чекирането: хранителните си предпочитания, броя и размерите на превозвания багаж, предпочитано место в самолета, приоритетно качване на борда.

Всички нискобюджетни авиокомпании препоръчват на пътниците си да бъдат чекирани предварително, тъй като така се съкращава времето, което пътникът обикновено прекарва на гишето за физическо чекиране на летището. Ако пътувате с нискотарифна авиокомпания и се явите на летището без да имате направено онлайн чекиране и без бордна карта, ще бъдете таксуван на место на гишето.

Някои авиопревозвачи предпочитат пътниците им да бъдат чекирани на гишето на летището, с цел да се удостовери актуалността на документите за самоличност. Трябва предварително да знаете, дали до държавата, която ще посещавате не се изисква входна виза и начина на придобиването и. Освен това при чекиране на летището, авиокомпанията проверява, дали самоличността на лицето извършило заплащането с дебитна или кредитна карта отговаря на поне един от пътниците в резервацията.

Онлайн чекирането спомага за бързото преминаване на пътникопотока през летището, както и намаля времето за чакане на пътниците. Не на последно място спестява пари на авиокомпанията от служители, които да извършват това на место.Така на летището има все повече гишетата, които се използват само за оставяне на чекирания багаж.

Онлайн чекирането за различните авиокомпании може да бъде извършено според правилата на авиопревозвача. Тези срокове са индивидуални за всяка компания и доста често се променят. Някои превозвачи дават бонуси при ранно онлайн чекиране, защото това им позволява да планират местата в полетите си по-добре. Други компании са въвели такса за привилегията да се направи по-ранно онлайн чекиране.

При закупуване на самолетен билет с нискотарифна авиокомпания чрез Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ, ние ще извършим онлайн чекирането за Вас безплатно, за да сте спокойни, че всичко е правилно въведено и няма да имате проблеми със заплащане на допълнителни такси на летището.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.