ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Летище Алгеро - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ АЛГЕРО (AHO)Международното летище Алгеро (AHO)
Международното летище Алгеро (Alghero - Riviera del Corallo Airport) е с IATA код: AHO. Летището е още известно под името Фертилия. То отстои на 12км. от град Алгеро, известен като малката Барселона, в северната част на остров Сардиния, Италия. Кръстено е на близкото село, а е отворено през март 1938г. като военна база.

През 1980г. авиокомпания Alitalia поставя на територията му началото на авиоучилище за подготовка на квалифицирани пилоти. По-късно през 2003г. училището е затворено. През 2007г. аерпортът е прехвърлен на SO.GE.A.Al.за 40-годишен период.

След войната последват серия от обновления на летищните съоръжения и 2008г. с тържество и присъствие на епископа на епархията са открити нови зали за пасажерите. Реновираното летище Алгеро става хъб на авиокомпания Ryanair.

Услуги предлагани на Международното летище Алгеро (AHO)
Летище Алгеро (AHO) дава достъп на всеки клиент до следните услиги: каси за резервация и закупуване на самолетни билети, всеки може да прекара приятни минути в ресторант Кокос, пицария и бар докато си чака полета. Банкомати и банка са в услуга да разрешат финансовите въпроси на гостите на летището, а магазините са заредени с безмитни и други стоки, подаръци и сувенири. Офис за кола под наем и паркинг с достатъчно паркоместа очакват своите клиенти. Хората с увреждания получават допълнително внимание при предварителна заявка за специални услуги. Ако имате нужда от услугите на митническа, полицейска служба или бърза помощ, ще бъдете обслужени.

Достъп от и до Международното летище Алгеро (AHO)
Достъпът от и до летище Алгеро (AHO) се осъществява по магистрала SP42, SS127, SP44 с коли, с автобуси и таксита. Транспортния оператор ARST осигурява автобуси до много дестинации, а освен това може да разчитате и на сезонните автобусни линии.Име на летището: Alghero - Riviera del Corallo Airport
IATA код: AHO
Адрес: Regione Nuraghe Biancu, 07041 Alghero (SS), Italy
Терминали: 1
Най-близки градове: Алгеро (12 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
          
обмяна на валута           
зали за конференции           
офис за загубени вещи          
детски кът           
аптека          
безжичен интернет           
поща

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2021

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.