Летище Осло Сандерфиорд Торп - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ОСЛО - САНДЕРФИОРД ТОРП (TRF)Международното летище Сандерфиорд Торп (TRF)
Международното летище Сандерфиорд Торп е с IATA код: TRF. На английски се изписва по следния начин Sandefjord Torp Airport. Летището е третото по големина в Норвегия. Намира се на 7,4 км. от град Сандефиорд и на 118км. от Осло. Летището има един терминал.

Обслужва град Телемарк и град Вестфолд и обработва около 1 360 000 пътници годишно. Аеропортът е построен първоначално като военно летище, а през 1958г. стартират и гражданските полети. Днес на територията на летището се намира най-голямата база за подготовка и обучение на пилоти за самолети и хеликоптери.


Услуги предлагани на Международното летище Сандерфиорд Торп (TRF)
Летище Сандерфиорд Торп (TRF) предлага на своите гости следните услуги: бюра за информация, банкомати за теглене на пари в норвежки и датски крони, британски паунди и евро. Врати отварят за шопинг магазини за подаръци, сувенири и безмитни стоки. За да бъде още по-приятен престоя на летището може да посетите пицарията или кафенета и барчетата, предлагащи вкусна храна. Ако имате нужда от автомобил, то офисите за коли под наем очакват клиентите си. На лице е паркинг с 1700 паркоместа за кратък и дълъг престой. На нуждаещите се летището предлага безжичен интернет. Хората с увреждания получават помощ при предварителна заявка.


Достъп от и до Международното летище Сандерфиорд Торп (TRF)
От и до летище Сандерфиорд Торп (TRF) стигате с общиествен превоз - с автобус Torp Expressen, свързващ летището с центъра на Осло.  Автобуси има до ж.п. гара Сандефиорд и до ски курортите. Такситата и автомобилите ползва магистрала Е18, като следят указателните знаци.


Име на летището: Sandefjord Torp Airport
IATA код: TRF
Адрес: TORP Sandefjord lufthavn, Torpveien 130, N-3241 Sandefjord, Norway
Терминали: 1
Най-близки градове: Осло (118 км), Сандефиорд (7,4 км)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
поща         
офис за загубени багажи         
банка         
безмитен магазин         
безплатен интернет          
зали за конференции         

        

Резервирай онлайн хотел тук


ИНДИВИДУАЛНО ЗАПИТВАНЕ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ


- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2020

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.