ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Летище Рим Чиампино - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ РИМ ЧИАМПИНО (CIA)Международно летище Рим Чиампино (CIA)
Италианското летище Рим Чиампино е с IATA код: CIA. На английски се изписва по следния начин Rome Ciampino Airport, а на италиански Aeroporto Internazionale di Roma–Ciampino "G. B. Pastine". To е едно от най-старите летища в Италия, работещо и до днес. Намира се на 12км. от центъра на Рим. Открито е през 1916г., като след откриването на летище Рим Фиумичино Леонардо Давинчи (FCO) изпълнява основно от чартърни и нискобюджетни полети.

Аерогара Чиампино (CIA) е най-бързо развиващо се летище. Поради засиления трафик летище Чиампино обслужва близо 5,5 мил. пътници годишно. В последните години това се явява проблем за италианското транспортно министерство, поради оплаквания от увеличилия се шум. Търси се разрешение на въпроса за изграждане на нов аеропорт.

Услуги предлагани на Международно летище Рим Чиампино (CIA)
Летище Чиампино (CIA) има четири терминала, всеки с информационно бюро, с банкомат и обменно бюро. Заведения за бързи закуски, кафенета и ресторанти се грижат за апетита на малки и големи. Безмитен магазин има на четирите терминала, а магазини за подаръци и сувенири предлагат шопинг разнообразие. Аерпортът е подсигурен с интернет и ако желаете да го ползвате е необходимо само да се регистрирате. Офиси за коли под наем и паркинги очакват своите клиенти. Хората с увреждания получават специални услуги при предварителна заявка.

Достъп от и до Международно летище Рим Чиампино (CIA)
Достъпът от и до летище Чиампино (CIA) се осъществява с ежедневни автобуси до гара Термини, както и с таксита. До най-близката гара Ciampino Citta се пътува с автобус.


Име на летището: Rome Ciampino Airport
IATA код: CIA
Адрес: Via Appia Nuova, 1651, 00040 Roma Ciampino, Italy
Терминали: 4
Най-близки градове: Рим (12 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
          
обмяна на валута           
зали за конференции           
офис за загубени вещи          
помещение за майки с деца           
аптека          
безжичен интернет           
поща


 

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Рим Чиампино на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu  ще намерите икономични предложения за пътувания до Рим Чиампино на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Рим Чиампино?
Продължителността на самолетното пътуване до Рим Чиампино зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Рим Чиампино?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Рим Чиампино, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Рим Чиампино, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Рим и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Рим Чиампино?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Рим Чиампино. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Рим Чиампино, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Рим, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.