ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Летище Александруполис Демокритос - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ АЛЕКСАНДРУПОЛИС ДЕМОКРИТОС (AXD)
Национално летище Александруполис (AXD)
Национално летище Александруполис е с IATA код: AXD. На английски се изписва по следния начин National Airport Alexandroupolis Democritus, а на гръцки Κρατικός Αερολιμένας Αλεξανδρούπολης "Δημόκριτος". Летището е познато още и под името Александруполис Демокритос, кръстено на древногръцкия учен и философ Демокрит, роден в селището Avdera, което се намира на около 100 км западно от Александруполис. Летището е на 7 км източно от град Александруполис, в северна Гърция и е оборудвано по международните стандарти с навигационна електроника и съоръжения за пътниците. Летище Александруполис (AXD) е открито през 1944г, а по-късно през 1955г. е означено както национално. Сградата на терминала, съществуваща и днес е построена през 1975г.

Услуги предлагани на Национално летище Александруполис (AXD)
На летище Александруполис Демокритос (AXD) може да откриете следните услуги: бюро за информация, гишета за регистриране на пътниците, пощенска кутия. В зоната за заминаващи има барче за бързи закуски. От западната страна на сградата на терминала има осветен паркинг, предлагащ повече от 250 паркоместа. На летището предлагат своите услуги 6 фирми за коли под наем: AVIS, BUDJET, Europcar, EVROSCAR, HERTZ, PRIMA.

Достъп от и до Национално летище Александруполис (AXD)
До летище Александропулис (AXD) може да достигнете с автомобил по национален път Е90, с такси, и с обществен транспорт.Име на летището: National Airport Alexandroupolis Democritus
IATA код: AXD
Адрес: National Airport Alexandroupolis Democritus, 68100, Alexandroupolis Greece
Терминали: 1
Най-близки градове: Александруполис (7 км)
            

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
          
обмяна на валута           
кафене           
пощенска кутия           
помещение за майки с деца           
коли под наем      
бюро за загубени вещи           
Wireless (Wi-Fi) интернет зона
         

 

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Александруполис на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu  ще намерите икономични предложения за пътувания до Александруполис на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Александруполис?
Продължителността на самолетното пътуване до Александруполис зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Александруполис?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Александруполис, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Александруполист, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Александруполис и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Александруполис?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Александруполис. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Александруполис, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Александруполис, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.