Летище Катовице - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ КАТОВИЦЕ (KTW)Международно летище Катовице (KTW)
Полското международно летище Катовице е с IATA код: KTW. На английски се изписва по следния начин Katowice International Airport, а на полски Międzynarodowy Port Lotniczy Katowice. То се намира в Пържовице (Pyrzowice) на 30км. от град Катовице и се нарежда на трето място по трафик сред летищата в Полша. Обработва малко над 3мил. пътници. Летището разполага с два терминала А и В. На А терминал се обслужват пътниците извън Шенгенското пространство, а на В терминал - тези в Шенген. В процес е изграждане на трети терминал.

Услуги предлагани на Международно летище Катовице (KTW)
Услугите, които летище Катовице (KTW) предлага на пътникопотока са: обменно и информационно бюро, магазини за безмитни стоки, за сувенири, за подаръци и дрехи. Заведения за бързи закуски, ресторанти и кафенета се грижат за приятния престой на гостите на аерпорта. Наличието на интернет, на офис за коли под наем и съоръжения за хората с увреждания допълват списъка от услуги.

Достъп от и до Международно летище Катовице (KTW)
До и от летище Катовице (KTW) се пътува с четирите автобуса до центъра на Катовице и до централна ж.п. гара. Таксита и автомобили пътуват по път 86 и следват указателните знаци. Ползват се и магистралите А4, А1. На паркинга има место за всеки нуждаещ се клиент с дълъг и кратък  престой.

 

Име на летището: Katowice International Airport
IATA код: KTW
Адрес: ul. Wolnosci 90, 42-625 Ozarowice, Katowice, Poland
Терминали: 2
Най-близки градове: Катовице (30 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
зали за конференции         
офис за загубени вещи         
помещение за майки с деца         
детска площадка         
безжичен интернет         
поща        

Резервирай онлайн хотел тук


ИНДИВИДУАЛНО ЗАПИТВАНЕ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ


- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2020

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.