Летище Ставангер - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ СТАВАНГЕР (SVG)
Международно летище Ставенгер (SVG)

Международното летище Ставенгер Сола е с IATA код: SVG. На английски се изписва по следния начин Stavanger Airport, Sola. Летището се намира на 11 км. от град Ставангер в Сола, Норвегия. Аерпортът е един от най-старите в страната и е открит през 1937г., като служи предимно на петролната индустрия.

На летището оперира най-голямата хеликоптерна компания Сола. Тук се намира и най-голямото съоръжение за техническо обслужване на хеликоптери в Северна Европа. Старият терминал е превърнат в хелипорт, а новия е реновиран през 2009г. в граждански. В близост се намира аеронавигатационен музей.


Услуги предлагани на Международно летище Ставенгер (SVG)
Услугите които летище Ставенгер (SVG) предлагат на гостите си са: банкомат, банка, безмитен магазин, книжарница, заведения за бързи закуски, бар-ресторант, рок-кафе и безплатен безжичен интернет.

Офиси за коли под наем, охраняем паркинг с 5000 паркоместа и конферентна зала допълват списъка от услуги. Хората с увреждания получават специални услуги при предварителна заявка към авиокомпанията, с която ще пътуват.


Достъп от и до Международно летище Ставенгер (SVG)
Достъпът от до летище Ставенгер (SVG) се осъществява с коли, автобуси и таксита по магистрала Е39.


Име на летището: Stavanger Airport, Sola
IATA код: SVG
Адрес: Flyplassvegen 230, 4050 Sola, Norway
Терминали: 1
Най-близки градове: Ставенгер (11 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
поща         
ресторанти         
безмитни магазини         
детски кът         
интернет         
конферентна зала

Резервирай онлайн хотел тук


ИНДИВИДУАЛНО ЗАПИТВАНЕ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ


- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2020

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.