Как да превозим музикален инструмент със самолет?

Пътуване с музикален инструмент

Как да направим резервация за самолетен билет, ако желаем да вземем със себе си музикален инструмент или други чупливи и скъпи предмети? Музикални инструменти или други чупливи и скъпи предмети, които надхвърлят размера или теглото на безплатния ръчен багаж се приемат за превоз в пътническата кабина срещу заплащане на допълнително място /CBBG - Cabin Baggage/.

Свържете се с наш консултант на телефоните за контакт. Ние ще запазим допълнително място за багажа в резервацията Ви. Моля предварително да вземете размерите от трите измерения на багажа, а също така и да го претеглите, тъй като тази информация трябва да бъде поставена в резервацията Ви. Допълнителното място се заплаща по тарифата за съответната резервационна класа, но не се събират летищни такси.

Също така може да използвате формуляра за запитване за цена на самолетен билет при превозване на музикален инструмен, като в полето за Допълнителни забележки опишете: вида на музикалния инструмент или превозвания специален багаж, трите измерения и килограмите му.

За смесени превози с участието на две и повече авиокомпании в маршрута могат да бъдат прилагани и други условия за багаж.

Резервирай онлайн хотел тук

 

10 НАЧИНА ДА РЕЗЕРВИРТЕ ЕВТИН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

КРУИЗНИ ПЪТУВАНИЯ

КРУИЗНИ ПЪТУВАНИЯ ВСИЧКИ ОФЕРТИ ТУК

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ЕКЗОТИЧНИ ПОЧИВКИ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019