Онлайн запитване за цена на самолетен билет

Летище Никозия- Еркан - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ НИКОЗИЯ - ЕРКАН (ECN)


Турското летище Еркан (Ercan International Airport) е с IATA код: ECN. Летището се среща още и под името Lefkoşa Airport или Nicosia Airport. То се намира в северната част на остров Кипър на 35 км. източно от град Никозия.

Построено  е от британците по време на Втората Световна война, като военна база, а след турското нашествие и разделянето на турска и гръцка области се използва като гражданско.

Направени са серия от обновления на летищните съоръжения на летище Еркан - Никозия. Района е добре запазен откъм плажове, история и атмосфера, която е изчезнала от южната част на острова. Полетите са предимно чартърни, а гостите - стотици  хиляди почиващи англичани.

Основните авиокомпании, които оперират на летище Никозия - Еркан (ECN) са: Turkish Airlines, Pegasus Airlines, Atlas Jet и Onur Air. Освн тях има и други чартърни авипревозвачи, които летят сезонно.

Летище Никозия - Еркан (ECN) предлага модерни услуги на своите гости, като максимално задоволява и най-капризните от тях. Банкови услуги, безплатен интернет, офис за коли под наем са на разположение на всички посетители. На летището има ВИП салони за държавни гости и други важни личности.

Ресторанти, кафенета и барчета се грижат за приятния престой на пътниците на летището. Хората с увреждания се обслужват с внимание при предварителна заявка към авиокомпанията, с която ще пътуват. Летището предлага паркоместа за всеки с автомобил.

Име на летището: Ercan International Airport
IATA код: ECN
Адрес: Nicosia, North Cyprus
Терминали: 1
Най-близки градове: Никозия (35 км)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
банкомат         
ресторант         
безмитен магазин         
паркинг         
коли под наем         
гардероб         
Wireless (Wi-Fi) интернет зона          

Резервирай онлайн хотел тук

 

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2020

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.