ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Летище Гданск Лех Валенса - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ГДАНСК - ЛЕХ ВАЛЕНСА (GDN)Международно летище Гданск Лех Валенса (GDN)
Международното летище Гданск Лех Валенса (Gdansk Lech Walesa Airport) е с IATA код: GDN. Летището отстои на 12 км. от град Гданск, на 10 км. от град Сопот, и 23 км. от град Гдиня, Полша. Аерпортът носи името на бившия президент носител на Нобилова награда за мир - Лех Валенса, който се счита са първия основател на синдикатите в социалистическия лагер.

По време на Втората световна война летището се използва като военна база, а след реновиране започва и оперирането на граждански полети. Интересно е логото на летището, представляващо личния подпис на Лех Валенса. Също така впечатлителен е и покрива на терминал 2, който имитира морски вълни.

Терминалите на летище Гданск (GDN) са два. Близо 3 мил. пътници преминават през тях, а 18 самолета могат да бъдат паркирани на територията му.

Услуги предлагани на Международно летище Гданск Лех Валенса (GDN)
Услугите на летище Гданск (GDN) задоволяват максимално пътници и гости с информация за: обменно бюро, банка, безмитни и други магазини, два бара, бистро с напитки, ресторанти и кафенета. Офис за коли под наем, интернет, ВИП-зали, ВИП-ложи, пощенски офис и конферентни зали допълват списъка. Хората със специфични нужди получават специални услуги при предварителна заявка. Паркингът очаква клиентите си с паркоместа за всеки нуждаещ се от тази услуга за кратък и продължителен престой.

Достъп от и до Международно летище Гданск Лех Валенса (GDN)
Летище Гданск Лех Валенса (GDN) има собствена ж.п. гара, която има връзка с Бързата градска железница и това осигурява лесен и удобен достъп. Автобуси с номера 110, 510 и нощен с номер 3 осигуряват връзка по експресен път Е28. Автомобилите под наем и такситата предлагат по-комфортен но и по-скъп транспорт.


Име на летището: Gdansk Lech Walesa Airport
IATA код: GDN
Адрес: ul. Slowackiego 200, 80-298 Gdansk, Poland
Терминали: 2
Най-близки градове: Гданск (12 км), Сопот (10 км.), Гдиня (23км.)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
          
обмяна на валута           
поща          
ресторанти           
безмитни магазини          
детски кът           
интернет           
конферентна зала

 

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2021

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.