Онлайн запитване за цена на самолетен билет

Летище Айндховен - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ АЙНДХОВЕН (EIN)

Летище Айндховен (Airport Eindhoven) е с IATA код: EIN. Летщето се намира на около 8 км на запад от холандския град Айндховен. Летището се явява второто по брой на обслужените пътници в Холандия, след международното летище в Амстердам - Схипхол (AMS).

Летището е основано през далечната 1932 година, като първоначално е използвано като военно. Днес то се използва както за граждански, така и за военни цели. С повишеното търсене на нискобюджетни полети от летище Айндховен (EIN) все повече нискотарифни авиокомпании започват да извършват полети точно от тук.  Нискотарифните авиокомпании както и Wizzair и Ryanair извършващи полети от България до Холандия, кацат на летище Айндховен (EIN).

Услуги, предлагани на летище Айндховен (EIN)
Летище Айндховен (EIN) предлага на всички посетители: информационно и обменно бюро, шкафчета за багаж, стая за майки с бебета и детска площадка с различни забавления за най-малките пътници. На разположение е и медицински център. За приятния престой на аеропорта се грижат кафенетата, заведенията за бързи закуски и няколко ресторанта. За нуждаещите се от интернет връзка също е помислено. Може да ползвате безплатен безжичен интернет (WiFi) на бърза скорост. На територията на летището могат да се провеждат конференции в бизнес центъра. Той е разположен на първия етаж, състоящ се от фоае с рецепция и 5 конферентни зали с различен капацитет. Залите предлагат панорамна гледка към пистата с излитащите и кацащи самолети.

Транспорт до и от Айндховен / Амстердам
Придвижването до холандската столица - Асмтердам може да извършите със специален автобус – AirExpress Bus, като продължителността на пътуването е 1,5 часа. Автобусът AirExpress прави между 2 и 4 трансфера дневно, в зависимост в кой ден от седмицата пътувате.

С автобус: Ако търсите по-редовен за пътуване до Амстердам, то това е комбинираната връзка между градски автобус номер 401 до Айндховен и след това влак от Айндховен до Амстердам. Това предвижване ще Ви отнеме малко повече време - между 2 и 3 часа.

Коли под наем: Може да ползвате кола под наем от услугите на следните компании: Avis, Enterprise, Europcar, Hertz, Sixt..

Име на летището: Airport Eindhoven
IATA код: EIN
Адрес: Luchthavenweg 25, 5657 EA Eindhoven, The Netherlands
Терминали: 1
Най-близки градове: Айндховен (8 км), Амстердам ( 124 км)
            

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
          
обмяна на валута           
сейф           
гардероб           
помещение за майки с деца           
детски кът           
свободен достъп до интернет           
зали за конференции               
         

Резервирай онлайн хотел тук

 

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019