Летище Палермо - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ПАЛЕРМО (PMO)Летище Палермо (PMO)
Летище Палермо е с IATA код: PMO. На английски се изписва по следния начин Palermo Falcone - Borsellino Airport, а на италиански Aeroporto Falcone Borsellino. Летище Палермо Фалконе - Борселино е познато още и със старото си име Punta Raisi Airport. Летището се намира на 24 км. западно от град Палермо на остров Сицилия и заема трето място по брой обслужени пътници от летищата в Южна Италия и девето от всички в страната.

Летище Палермо (PMO) е открито през 1953г. Носи имената на двамата сицилиански прокурори: Джовани Фалконе и Паоло Борселино - герои за жителите на острова. За световното първенство по футбол през 1990г. летището получава нов терминал на 4 нива и две реновирани писти. Най-важната авиокомпания, която оперира на летище Палермо Раиси е Meridiana. Аеропортът обслужва около 4,4мил. пътници годишно.

Услуги предлагани на Летище Палермо (PMO)
Услугите на летище Палермо (PMO) са: информационно бюро, бърза медицинска помощ, банкови услуги, обмяна на валута. Офис за кола под наем. Ресторант с тераса и аптека допълват списъка от екстри. Хората с увреждания получават нужните услуги при предварителна заявка към авиокомпанията, с която ще пътуват.

Достъп от и до Летище Палермо (PMO)
Достъпът от и до летище Палермо (PMO) се осъществява с автомобили по магистрала А29, като следвате указателните табели. Ако желаете да ползвате влак ползвате Trinacria Express от станция Punta Raisi и директно стигате на терминала. Обществения транспорт е с автобуси за 30мин. до центъра на Палермо, ползвате Autolines Prestia e Comande. Освен това може да ползвате и такси за още по-голямо удобство. Паркингът е наличен и паркоместата са на разположение на всеки, който има нужда за да остави колата си.

Име на летището: Palermo Falcone - Borsellino Airport
IATA код: PMO
Адрес: Localitа Punta Raisi, Palermo, 90145, Italy
Терминали: 1
Най-близки градове: Палермо (24 км)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
банкомат         
ресторант         
безмитен магазин         
паркинг         
коли под наем         
поща         
Wireless (Wi-Fi) интернет зона

Резервирай онлайн хотел тук


ИНДИВИДУАЛНО ЗАПИТВАНЕ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ


- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2020

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.