Летище Лийдс Брадфорд - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ЛИЙДС БРАДФОРД (LBA)

Летище Лийдс Брадфорд (LBA)
Летище Лийдс Брадфорд е с IATA код: LBA. На английски се изписва по следния начин: Leeds Bradford Airport. То е средно голямо летище в Западен Йоркшир във Великобритания разположено в близост до градовете Лийдс и Брадфорд.

Услуги предлагани на Летище Лийдс Брадфорд (LBA)
Летище Летище Лийдс Брадфорд (LBA) е отворено на 17.10.1931г. Аерогарата на Лийдс Брадфорд има един пътнически терминал. Терминалът се състои от две зали за регистрация на пътниците. Регистрацията в зала А се използва за всички авиокомпании без Jet2, а регистрацията на пасажерите в зала B е само за полетите на авиокомпания Jet2. На второто ниво има пространство, където са разположени безмитни магазини, ресторанти, барчета. На разположение на пътуващите е също и краткосрочен и дългосрочен паркинг за коли с над 2000 паркоместа. Ползването на интернет на територията на летището е безплатно.

От Летище Лийдс Брадфорд (LBA) се извършват както вътрешни полети в рамките на Великобритания, така и международни полети. Летището е база на авиокомпаниите Jet2 и Ryanair. Авиокомпаниите Air Southwest, easyJet, flybe и Thomsonfly.

Достъп от и до Летище Лийдс Брадфорд (LBA)
Летище Лийдс Брадфорд (LBA) разполага с много добре организиран обществен транспорт за пасажерите. От и до летището може да ползвате следните градски или междуградски автобуси. До или от Лийдс се движи Leeds Service 757.  До или от Брадфорд , Шиплай (Shipley), Гуиселей (Guisley) и Yeadon може да използвате Bradford Service 737. Също така от и до летището има и влак.

Име на летището: Leeds Bradford Airport
IATA код: LBA
Адрес: Leeds Bradford Airport, Leeds, LS19 7TU, England
Терминали: 1
Най-близки градове: Лийдс (11 км), Брадфорд (14 км.)
            

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
          
банкомат          
ресторант           
безмитен магазин          
паркинг          
коли под наем          
стая за молитви        
Wireless (Wi-Fi) интернет зона

Резервирай онлайн хотел тук


ИНДИВИДУАЛНО ЗАПИТВАНЕ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ


- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2020

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.